Läänemaal grippi diagnoositud ei ole

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Kuigi Eestis levib A-gripiviirus, ei ole terviseameti vaneminspektori Lea Kiisi sõnul gripp Läänemaale jõudnud.

Sel aastal ei ole Läänemaal ühtegi grippi haigestunut tuvastatud. „Ei ole laboratoorselt kinnitatud juhte ega kinnitamata juhtumeid,” ütles Kiis. Ta selgitas, et kinnitamata juhtum on see, kui perearst on patsiendile sümptomite põhjal diagnoosi pannud, kuid seda pole laboratoorselt kinnitatud.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Nimi (kohustuslik)
Nimi (kohustuslik)

loll jutt, mida muud see koroona siis on kui mitte gripp?

Just just
Just just

Muidugi ei ole. Covid, kõik läheb covidi 19 alla. Gripp ju ka koroonaviiruse tüks tüvedest.

wpDiscuz