Läänemaal grippi diagnoositud ei ole

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Kuigi Eestis levib A-gripiviirus, ei ole terviseameti vaneminspektori Lea Kiisi sõnul gripp Läänemaale jõudnud.

Sel aastal ei ole Läänemaal ühtegi grippi haigestunut tuvastatud. „Ei ole laboratoorselt kinnitatud juhte ega kinnitamata juhtumeid,” ütles Kiis. Ta selgitas, et kinnitamata juhtum on see, kui perearst on patsiendile sümptomite põhjal diagnoosi pannud, kuid seda pole laboratoorselt kinnitatud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

loll jutt, mida muud see koroona siis on kui mitte gripp?

Just just
2 aastat tagasi

Muidugi ei ole. Covid, kõik läheb covidi 19 alla. Gripp ju ka koroonaviiruse tüks tüvedest.