Simmo Saar loobus vallavanemaks kandideerimast

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula vallavolikogu hakkab täna vallavanemat valima. Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavolikogu valib tänasel istungil uue vallavanema, võimalikke kandidaate on kolm.

Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Mikk Lõhmus ütles Lääne Elule, et komisjon konsensusele ei jõudnud – vesteldi kolme kandidaadiga, kuid sellist, keda kõik komisjoni liikmed pooldaks, ei õnnestunud välja sõeluda. Seega pole ka ühiskandidaati, keda esitada.

Vestlusele oli kutsutud neli kandidaati, teiste seas ärimees, poliitik ja bändimees Aivar Riisalu ning terviseameti kunagine kommunikatsioonijuht Simmo Saar. Viimane vestlusele ei tulnud ja teatas, et ta loobub vallavanemaks kandideerimast.

Lõhmus kinnitas, et Lääne-Nigula vallavanem valitakse tänasel istungil kindlasti ära. Ise ta kedagi ei esita. „Kes kandidaadi üles seab, see kannab hoolt ka selle eest, et see oleks istungil kohal,” ütles Lõhmus.

Lääne-Nigula vallavolikogu istung Pürksis algab kell 15.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Rein
Rein

Saan temast aru, ise hoiaks ka sellisest tsirkusest eemale.

tsiises
tsiises

milline kaotus, siit on oodata kadu vallale, juba teine geenius loobus

see magus riigi raha
see magus riigi raha

fekalist lubas suure suuga loobuda, tegelikult üritab edasi rahva rahakoti juurde pääseda.

to Rein
to Rein

Lõhmus ongi selle tsirkuse telgitagune korraldaja,ära püüa hämada.

wpDiscuz