Arsise kellad helisevad taas Haapsalus

Lääne Elu

info@le.ee

Arsise kellade ansambel
Arsise kellade ansambel

Arsise kellade ansambli jõulukontsertide traditsioon sai alguse juba 1993. aastal, mil võeti ette esimene pikem tuur läbi Eesti. Oma 28 tegevusaasta jooksul on Arsis oma muusikaliste rännakutega jõudnud läbi käia mitmed eksootilised maad ja riigid Euroopas, Ameerikas ja Aasias. Jõulud on aga alati veedetud koos kodupublikuga.

Selgi aastal jõuab Arsis oma jõulukontsertidega mitmesse Eesti linna. Haapsalus helisevad Arsise kellad neljandal advendipühapäeval, 19. detsembril kell 14 toomkirikus. Publiku ette astub mitu Arsise ansamblit, kaasatud on nii vanemad kui nooremad kellamängijad. Erinevate koosseisude tarbeks on kaasas käsikellasidki mitme komplekti jagu. Kontserdil kuuleb muusikalisi pärleid maailma- ja jõuluklassikast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz