0

Arsis toob Haapsallu balleti

Neljapäeval esineb Arsise kellade ansambel koos rahvusballeti tantsijatega Haapsalu kultuurikeskuses.

Kuigi Arsise kelladeansambel on teinud jõulutuure juba aastaid, siis tänavune on suurem kui kunagi varem ja koosluses, mida pole varem nähtud – kolm kelladeansamblit koos rahvusballeri tantsijatega esitavad numbreid Tšaikovski balletist „Pähklipureja”, mille vahele on ka põimitud Tšaikovski muusikat tema teistest žanritest.

Laval näeb kokku üle 400 käsikella ja viite tantsijat, kelle esitluses kuuleb ja näeb lugusid „Suhkruploomi haldja tants”, „Lillede valss” ning Vene ja Hiina tantsu.

Etendust mängitakse kuues Eesti linnas. Haapsalu kultuurikeskuses on kontsert 19. detembril. Arsise kellade ansambel korraldab jõulutuuri juba 26 aastat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz