0

Arsise kellade ansambel esitab Haapsalus Tšaikovskit

Tänavu teeb Arsise kellade ansambel jõulutuuri koos rahvusballeti tantsjatega, Haapsallu jõuab jõulutuur 19. detembril.

Kontsert nimega „Jõulud pähklipurejaga” on täis Tšaikovski muusikat. Laval on kolm erinevat kelladeansamblit, üle 400 käsikella ja viis tantsijat, kes esitavad numbreid balletist „Pähklipureja”, mille vahele on ka põimitud Tšaikovski muusikat tema teistest žanritest.

Arsise kellade ansambli esitluses kuuleb näiteks lugusid „Lillede valss”, „Suhkruploomi haldja tants” ja paljusid teisi.

Etendust näeb kuues Eesti linnas. Haapsalu kultuurikeskuses on kontsert 19. detembril. Arsise kellade ansambel korraldab jõulutuuri juba 26 aastat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz