Herjavas põles elumaja katus

0

20. novembril puhunud tugev tuul murdis puud teele Mõisakülas, Herjava, Nõmme ja Kirimäe külades. Päästjad eemaldasid puud teelt ning tagasid teedel ohutu liiklemise.

21. novembril kell 20.29 said päästjad teate tulekahjust Haapsalu linnas Herjava külas. Päästjate saabudes põles elumaja katus. Inimesed olid majast väljunud. Päästjad asusid hoonet väljastpoolt kustutama ning kaitsma kõrval asuvaid hooneid süttimise eest. Tulekahju lokaliseeriti kell 21.20. Tõenäoliselt sauna korstnatoru ehitusliku vea tõttu põlema süttinud pööning kustutati kell 23.10.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz