Aasta isa selgub viie kandidaadi seast

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Talis Gilden. Foto: Eduard Laur
Möödunud aastal valiti aasta isaks Talis Gilden. Foto: Eduard Laur

Läänemaa aasta isa 2021 konkursile laekus viis kandidaati.

SA Läänemaa projektijuht Kaja Rüütel ütles, et komisjon valib tiitlisaaja välja täna pärastlõunal. Viis on Rüütli sõnul tavapärane hulk, mullu kandideeris seitse Läänemaa isa.

Aasta isa valib SA Läänemaa igal aastal isadepäeva eel, varem on tiitli saanud Kalle Orumaa, Toomas Räli, Tiit Seiton, Hannes Smitt, Andres Paju, Maanus Jõevee, Ülo Loorens ja Talis Gilden.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aasta Koer
2 aastat tagasi

see mulle juba meeldib…

Sokk
2 aastat tagasi

Mutionu? 😍

see
2 aastat tagasi

ei lähe kuidagi kokku jevroopa sooneutraalse poliitikaga, kuhu nüüd lbdgchvlmup+ rahvas vaatab

Aasta isa
2 aastat tagasi
Reply to  see

valimisel võiks ikka arvestada sellega, et aasta isa on isaks vähemalt kolmele lapsele ( ühe ka nn. riigile andnud rahvastiku juurdekasvu mõttes). Teiseks lapsed peaksid olema kasvatatud enam vähem täisealisteks, korralikeks kodanikeks olles sellega eeskujuks igas mõttes. Vaadates seda nimekirja on mõni isa alles lapsetegemisega maha saanud ja me ei tea, kas ta aasta pärast pole juba mõne teise naise juurde jooksnud. Pidage ikka hoogu ja pange normaalsed kriteeriumid paika, laske ikka noorukitel enne isad olla, kui tiitleid jagate.

see
2 aastat tagasi
Reply to  Aasta isa

ju jälle üks projektipõhine trullalllaaa, vaja ju rahad enne jõule kätte saada

nehh
2 aastat tagasi
Reply to  Aasta isa

Kõik õige, aga üks kindel tingimus oleks, et Aasta isa peab olema vaktsineeritud ja kõik tema pereliikmed samuti..muidu on jälle jama kui palju.