Läänemaale lisandus 17 koroonaviirusega nakatunut

Koroona kiirtest. Foto: Pixabay
Koroona kiirtest. Foto: Pixabay

Ööpäeva jooksul analüüsiti 114 läänlase koroonaviiruse teste, millest 17 ehk 14,91% olid positiivsed.

Üle Eesti analüüsiti 8463 testitulemust, millest 1324 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 841 vaktsineerimata ja 483 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 739. Sama ajaga on Läänemaale lisandunud 152 nakatunut.

Eestis keskmiselt on näit 1194,83. Läänemaast madalam on näit Hiiumaal (344) ja Saaremaal (396), kõrgeim Pärnumaal (2013) ja Põlvamaal (1976).

Hommikuse seisuga on haiglas 446 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 317 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest 206 ehk 65% on vaktsineerimata ja 111 ehk 35% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 51 uut haigusjuhtu. Suri viis koroonaviirusega nakatunud inimest: 54-aastane mees, 61-aastane mees, 84-aastane naine, 91-aastane naine ja 95-aastane mees.

Ööpäeva jooksul manustati 2626 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 409 701 doosi. Kogu elanikkonna hõlmatus kahe doosiga on 55,2%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
usa
2 aastat tagasi

TERE VAATAJAD TUNNISTI, KUIDAS MA SAIN 300 000 000 USA dollari FINANTSETTEVÕTJA LAENU EELMISEL NÄDALAL E-kiri koheseks vastuseks: drbenjaminfinance@gmail.com Kas vajate ettevõtte asutamiseks või võlgade tasumiseks laenu, {Dr.Benjamin Scarlett Owen} võib teid aidata ka seadusliku laenupakkumisega. Ta on aidanud ka teisi minu kolleege laenurahastamisega. Saate BENJAMIN LOAN FINANCE’i abil oma tühja sularahaautomaadi või krediitkaardi, mis töötab kõigis sularahaautomaatides üle kogu maailma, oma ukselävele. ATM-kaarte saab kasutada sularahaautomaatidest väljavõtmiseks või pühkides, kauplustes ja müügikohtades. nad annavad need kaardid kõigile huvitatud klientidele üle kogu maailma. Kui vajate laenu ilma kulude/stressita, on ta õige laenuandja, kes teie finantsprobleemid ja kriisid täna ära pühib.… Loe rohkem »

Tarvi
2 aastat tagasi

Niikaua, kuni jätkub lihtsameelseid, kes end süstida lasevad, ei kao haigus kuhugi!
Olge terved!

???
2 aastat tagasi
Reply to  Tarvi

Ma ei saa aru, kaua te jaksate nii isekad olla?
Meie ja meie maailm!
Mis oleks lahendus? Minge eesliinile appi ja avage silmad.Kui palju on ohvreid vaja?
Saate aru,et kohe jäävad abita muude haiguste tõttu arstiabi vajavad patsiendid? Ja ma ei mõtle siin krooniliselt kulgevaid haiguseid…

Kas on
2 aastat tagasi
Reply to  ???

pole ju kurat võtaks isekus!!!! Mis te teete nalja või?????? Kui ma ei taha enda lasta süstida, siis ma ei pea seda tegema, see pole mingi isekus. Mida krt sa kirjutad????

Arvamus
2 aastat tagasi

Neid vaktsineerimata positiivseid on juba nii palju et varsti jääb Eesti rahvast puudu

Novot
2 aastat tagasi

Nooh hakkab taanduma see viiruse uss. Eks need vaktsineeritute arvu kasvades võib olla ongi siis vähem nakatumisi. Väga positiivne!

Covid
2 aastat tagasi
Reply to  Novot

Lihtsameelne.

Novot
2 aastat tagasi
Reply to  Covid

Ah, et mina olen lihtsameelne, hohhoohh . No vaatame vaatame. Järgmine nädal on nakatunuid veel vähem ja siis veel vähem. Küll siis näeb, kes lihtsameelsem on. Aeg annab arutust. Ja kui vähemaks ei lähe, siis selle kallase utoopilised ideed ei tööta järelikult. Ei tea mida siis vabanduseks tuuakse, keegi saab terviseametist kinga võib olla.

Juku
2 aastat tagasi
Reply to  Novot

Covid positiivne