1

Ehitiste riikliku järelevalve paikvaatluse teade

Avatar

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsus viis 7.10.2021 Haapsalu linnas Väike-Ahli külas Lõpelauda katastriüksusel tunnusega nr 67401:006:1640 asuvate ehitiste (ehitisregistri kood 105012613 – vasikalaut; ehitisregistri kood 105010266 – karjalaut) osas läbi riikliku järelevalve paikvaatluse.
Riikliku järelevalve eesmärk oli hoonete tehnilise seisundi väljaselgitamine. Paikvaatluse käigus tuvastati, et hoone kandekonstruktsioonid on osaliselt lagunenud, hoonetesse sissepääs on kõrvalistele isikutele takistamata, katastriüksus on heakorrastamata ja võssa kasvanud ning kõrvalistel isikutel juurdepääs ei ole piiratud. Järelevalve käigus anti hoonete seisundile hinnang: kasutusest maas.

Haapsalu linnavalitsus

JAGA
Eelmine artikkelEesti kirjanduse päev
Järgmine artikkelKalda peatus suletud
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
arusaamatu
arusaamatu

Mis sellise riikliku töö mõte on?

wpDiscuz