1

Valimispäev algas serveriummistusega

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Valimispäeva ei saa alustada, sest server on ummistunud. Foto: Urmas Lauri

Valimispäeva ei saa alustada, sest server on ummistunud. Foto: Urmas Lauri

Täna pidi valimispäev algama keskpäeval, kuid ilmselt on valimisserver ummistunud ning selle tõttu ei saa hääletamisega alustada, tõdeti Pürksi valimisjaoskonnas.

448 valimisjaoskonda üle Eesti on avatud täna kella 12.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Nendest valimistest alates on kasutusel elektrooniline valijate nimekiri ehk paberi asemel on nimekiri arvutis. See tähendab, et valija pole enam seotud ühe kindla valimisjaoskonnaga ja saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
koopeerivad
koopeerivad

tiblade valimisi

wpDiscuz