Hannes Rumm: millest president Karis alustab?

src="https://online.le.ee/wp-content/uploads/2021/08/Presidendiks-valiti-Alar-Karis-ERR-12.jpeg" alt="" width="2000" height="1334" class="aligncenter size-full wp-image-340331" />
Esmaspäeval ametisse astunud president Alar Karisel oli palju lihtsam tööd alustada kui tema eelkäijal Kersti Kaljulaidil, sest sportlaste keeles jõudis ta enne starti korralikult sooja teha.

Kaljulaid valiti presidendiks 3. oktoobril ning ametisse astus ta juba 10. oktoobril. Seejuures kutsuti Kaljulaid presidendikandidaadiks vaid mõni päev enne valimisi riigikogus.

Seevastu Karis valiti presidendiks 31. augustil ning ametisse astus alles 11. oktoobril. Nende nädalatega pani ta kokku korraliku nõunike tiimi, valmistus töö alguseks rahulikult infot kogudes ja oma esimesi samme riigipeana põhjalikult läbi mõeldes.

Seda oli tunda ka avakõnest riigikogus, kus kõik olulised teemad olid süstemaatiliselt kaardistatud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kehva valitsuse ohver
2 aastat tagasi

Kõigepealt paku EKRE-le moodustada valitsus!
Kõik muu tuleb iseenesest 🙂

ibajutt
2 aastat tagasi

enne teenisid seltsimehed leivaraha sõimates igapäevaselt ninasarvikut , nüüd aga igapäevaselt pugemise levitamisega kohalikes lehtedes

Valija
2 aastat tagasi

Kui ta nüüd kuu lõpuks hinge heidab, on meil rahva poolt valitud president olemas -Põlluaas sai enamiku rahva poolehoiu 💕

uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Karist on kohe esimestest päevadest saatnud hirmsad sündmused st. kellaga pidi kohtuma haigestusid aga kellega kohtus see suri ?