Haapsalus on eelhääletanud ligi 600 inimest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kultuurikeskuses on valimiskasti oma hääle pannud üle 600 inimese. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kolmapäeval kella 16 seisuga oli Haapsalus eelhääletusel oma hääle andnud üle 500 inimese.

„Kella 16ks oli natuke üle viiesaja, nüüd hakkab juba 600-le lähenema,” ütles Haapsalu kultuurikeskuses asuva valimisjaoskonna esimees Marina Kallas kolmapäeval veidi pärast kella 17. Ta lisas, et suurem osa eelhääletanutest on olnud Haapsalu elanikud. „Ümbrikuga hääletajaid on tunduvalt vähem,” lisas ta.

Veel täna saab hääletada väljaspool oma elukohajärgset valimisringkonda. Reedest alates saab hääletada ainult oma elukohajärgses valimisringkonnas.

Küsimusele, kas tänavu on eelhääletus olnud aktiivsem kui nelja aasta tagustel kohalike omavalitsuste valimistel, Kallas vastata ei osanud. „Ausalt öeldes on töö nii tihe olnud, et pole olnud aega eelmiste aastatega andmeid võrrelda,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
1 aasta tagasi

rahvas tahab valida uusi inimesi ja volikogu muutub

Adler
1 aasta tagasi
Reply to  kodanik

Just! Peaasi, et sama linna pea ei tuleks.