Nädal politseis: kihutajad ja roolijoodikud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee


Nädala jooksul sai politsei kokku 25 väljakutset. Alustati viis kriminaal- ja 25 väärteomenetlust.

Haapsalu politseijaoskonna korrakaitseametnik Anneli Sireli sõnul oli enamik väärteomenetlusi seotud piirkiiruse ületamisega.

2. oktoobri õhtul kontrollis politsei Läänemaal autojuhtide kainust. Kokku puhutati 294 sõidukijuhti, kellest kaks olid rooli istunud pärast alkoholi tarvitamist.

Sõiduauto Audi roolis olnud 36aastasel mehel tuvastati alkoholijoobe ja tema suhtes alustati kriminaalmenetlust. Väärteomenetlus alustati 32aastase mehe osas, kes oli oma sõiduauto Volvo rooli istunud pärast alkoholi tarvitamist.

Samal päeval peatas patrull liiklusjärelevalve käigus sõiduauto BMW, mille roolis olnud 22aastasel mehel tuvastati alkoholijoove. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
noh jah
2 aastat tagasi

30 täis ja ikka pole kupli all ajuollust. kriminaalse joobe eest ikka automaatne auto arestimine ja vähemalt aastaks load luku taha. muidu ei õpita

Aga millal
2 aastat tagasi

…määratakse ametisse uus välijuht,kes patrullid tööle paneb? Või on liikluseadust muudetud ja nüüd tohib jalgrataste ja tõuksidega tuledeta ringi liikuda ?? Kuid jah-kui on kuupalk,siis pole mõtet autost välja ronida…

Kähisev tont
2 aastat tagasi

…… 36 a mehel tuvastati alkoholijoobe…… Mhm, vot siis kuhu oleme jõudnud…..