Kanepi võitis USAs turniiri

Lääne Elu

info@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: Eesti tenniseliit
Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit

Haapsalu tennisist Kaia Kanepi (WTA 68.) võitis pühapäeval karjääri 20. ITF-turniiri, alistades Texases Fort Worthis toimunud mõõduvõtu finaalis 6:2, 6:1 Kayla Day (WTA 574.), kirjutas Postimees.

Kõrgeimal asetusel olnud Kanepi loovutas finaalis vastasele vaid kolm geimi. Teel finaali alistas Kanepi poolfinaalis Alexandra Bozovici (WTA 505.) 3:6, 6:3, 6:4.

25 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga turniiri võitmisega uuendas Kanepi ka endale kuuluvat Eesti rekordit. Nimelt on haapsallanna nüüd oma pika karjääri jooksul võitnud 20 ITFi turniiri, millest kaheksa on tulnud pärast 2017. aastal pikalt vigastuspausilt naasmist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valge Daam
2 aastat tagasi

Anett Kontaveit on tubli tüdruk, aga palun oodake aega, kui ta on 35-aastane! On siis ka Tegija?

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Valge Daam

Loodetavasti on tark tüdruk ja selleks ajaks on oma millid kokku korjanud ja elab normaalset elu. Ei pea nii vanast peast enam tippspordis olema, ma arvan. Tervis on ka ikkagi tähtis ju, kui mitte kõige tähtsam siin elus.

Hmm
2 aastat tagasi

Anett võitis ka, päris tugeva turniirivastase ja finaali!

Pallipoiss
2 aastat tagasi
Reply to  Hmm

Jah, üks asi on mängida maailma esikümne mängijatega ja olümpiavõitjaga ning settigi kaotamata võita turniir, aga teine asi olla parim edetabeli 500-600 tasemega mängijate seas. Minu tähelepanu oli ikka Anetti mängul. Oli vägev!

ja kes kus veel võitis?
2 aastat tagasi
Reply to  Hmm

Vähem paanikat! Kaia on Haapsalu juurtega, seepärast kajastus siin. LE ei ole spordiportaal, kus kõik kirjas. Loomulikult oli Anetti võistlus ja võit kõrgemal tasemel, aga mis siis? Kaia on 36 ja ajab oma asja väga vingelt edasi. Nagu jaksab, nii teeb. Super ja tubli igatahed. EDU ja aitäh! Jälgisin mõlemaid, Kaiat samuti otsepildis ja oli hea näha võitlemas ja võitmas.

Hmm
2 aastat tagasi

Kuskohas te mu kommentaaris paanikakoha leidsite? Kas teil on luulud? Artile äkki minna, viimane aeg? Ma vaid juhtisin tähelepanu ka meie teise tubli tennisisti peale. Vabandust, ma ei teadnud, et see keelatud on siin.