Politsei kontrollis koroonapiirangutest kinnipidamist 113 korral

Lääne Elu

info@le.ee

Nädala jooksul kontrollis Haapsalu politsei koroonaviiruse tõkestamiseks kehtestatud piirangutest kinnipidamist kokku 113 korral erinevates ettevõtetes. Seejuures kontrollis politsei poode 62 korral poodides. Ühissõidukeid kontrollis politsei 42 korral.

Märkimisväärseid rikkumisi politsei ei tuvastanud.

Nädala jooksul sai politsei kokku 18 väljakutset, millest kaks olid seotud lähisuhtevägivalla juhtumitega. Kriminaalmenetlust alustas politsei kuuel korral ning väärteomenetlust 21 korral. Enamik väärteomenetlusi oli seotud erinevate liiklusalaste rikkumisetega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei tea
2 aastat tagasi

Põhjanaabrite juures ei nõuta maskikandmist, ei ole mingit ajuvaba koroonapassinõuet , rahvastik on neli korda meie omast suurem, nakatumine ja haiglat vajavaid on vähem, kui meil. Keegi ei aja kumminuiaga sind taga, et miks maski ees pole. Ei kujuta ette, millal ükskord Eesti ka vabade inimeste maaks ükskord saab!?

AVS
2 aastat tagasi
Reply to  Ei tea

Ammu ju öeldud, et kui vaktsineerimisprotsendi saab üle 70, saab piirangud maha võtta. Nagu sealsamas Soomes kusjuures. Nii et kobi oma kaitsepookimist tegema, su enda taga on asi kinni.

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  AVS

Ei tasu nii naiivne olla ikka. Soomes on 70 alles saadud ju. Koroonapase ega maskikohustust pole olnud varem ka. Rootsi on enamvähem koguaeg avatud olnud, ka pole midagi viga. Avarda oma silmaringi ka peale kaitsepookimise!

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  AVS

Kahjuks mulle vaktsiin vastunäidustatud. Tekivad ebameeldivad kõrvalnähud

Hmm huvitav naljatilk
2 aastat tagasi
Reply to  AVS

Pandeemia ajal ei vaktsineerita ju! Vana tõde, aga kõik ei ole haritud ka sellel teemal, nii et võib seekord andeks anda. Pealegi on uued muteerunud tüved juba ootel ja valmis tänase päeva vaktsiinidest läbi murdma. Mis sa inimene jäädki süstima end või? Lootuses, et pääseks kusagile kõrtsi sööma-jooma? Milleks?

noh
2 aastat tagasi

Agu viimasest lausest ma loen välja, et koroonapiirangud peeti kinni, sooviksin ka galeriid, et missugused need koroonapiirangud välja näevad ja kuidas nad kinni peeti?

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  noh

Sry sõnalõpp jäi ära ja kohe teine tähendus lausel. Saab palju nalja.

Mul on huvitav küsimus, Agu olen
2 aastat tagasi

Kas politsei ei ole mitte vande andnud kaitsta põhiseaduslikku korda? Pean teile kallid politseiametnikud väikese meeldetuletuse tegema vist, millele te alla kirjutasite, kui teenistusse astusite! Annan vande jääda ustavaks rahvale ja Eesti Vabariigile. Täidan ausalt ja kohusetruult oma ametikohuseid õiguskorra kaitsel. Juhindun kõrvalekaldumatult Eesti Vabariigi SEADUSTEST. Hoian teenistusalast saladust. Millise seaduse järgi te kontrollisite täisrelvastuses koroonapiirangute kinnipidamist?

Illimar
2 aastat tagasi

Kas Sa nn. AGU oled mingi debiilik???
Politseiametnik läheb patrulli ilma relvata???
Agu.. Sa oled…

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Illimar

Ära aja naerma. Provotseerid jälle v?

Illimar
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Mina ja provotseerin…
Ma pole mingi provokaator..
Aga Sinu loogika on lausa nn. Geniaalne…
Nagu keegi juba märkis..
Jumala Õnnistust ja rahu Sinu südamesse

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Illimar

nn.Illimar

Illimar
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

nn. KÄGU..
TEE OMALE EESTI KEELE GRAMMATIKA SELGEKS…
ISEGI SÕNALÕPUD VALED SUL

Illimar
2 aastat tagasi
Reply to  Illimar

Selline isik, kes on 9 klassi haridusega,ei peaks omama õigust tsiteerida EW Põhiseadust, eriti veel kui ta ei jaga sellest seadusest mitte sittagi… Vabandage väljenduse pärast…

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Illimar

Vägijoogid sees jälle või? Ma pole sõnaga ka Vabariigi Põhiseadust tsiteerinud.Selgema peaga loed uuesti läbi, siis saad aru küll.

Johnson
2 aastat tagasi

Viimase aja “geniaalsem” postitus !

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Johnson

Tänan!

AVS
2 aastat tagasi
Reply to  Agu

Sa ei saanud vist “geniaalsuse” juures jutumärkide tähendusest päris hästi aru? 🙂

AVS
2 aastat tagasi
Reply to  AVS

…ja tegelikult jäi siinkohal see täisrelvastuse jutt ka vähe arusaamatuks. Tänaval töötava politseiniku varustusse kuulub see, mis on ta vöörihmal – relv, nui, gaas ja veel mõni vidin pluss kuulivest. Patrullautos peaks ideaalis olema tugirelv, kilp, kiivrid, künoloogidel teenistuskoerad, kiirreageerijatel on varustust veidi rohkem. Nii et selleks, et lugupeetud antivaxereid ja muidu lamepäid mitte emaotsionaalsesse krahhi viia, peaksid politseinikud teie arust suspedes ringi käima või? Saage suureks ükskord ometi 🙂

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  AVS

Päris mitu teisi halvustavat sõna teie tekstis. Milleks? Endaarust parem ja targem, kui teised kaasmaalased? Soovitate suureks saada, aga enda kommentaarid ikka suht lapsikud ju. Pealegi loetud tekstist arusaamisega tundub teil keeruline olevat. Lahtiseletatult ei olnud ma oma kommentaaris rahul sellega, et politseiametnikud on suunatud maski mittekandjate tagaajamisele. Tundub päris palju ressursi olevat, kuigi kuigi kuritegevus kasvab ja orkestrid saavad kinga.

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  AVS

Keeruline pole väga aru saada. Te ise olete nati aeglase meelega ja ei saa hästi tögamisest aru.