4

Haapsalu on endiselt oranž

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee


Tartu ülikooli juhitava reoveeuuringu sellenädalased tulemused näitavad, et Haapsalu reovees leidub endiselt laialdaselt koroonaviirust.

Haapsalu on reoveeuuringute kaardil jätkuvalt tähistatud oranži värviga, mis näitab, et siinses reovees on ühes milliliitris 2000–10 000 viirusühikut. Mõningat viiruse kasvu reovees on Pärnu- ja Läänemaal täheldanud ka uuringu läbiviijad. Hiiumaa on endiselt viirusvaba. Lihula reovees viirust pole või on seda väga vähe.

Eelmiste nädalatega võrreldes on viirusehulga kasv reovees suurim Harjumaal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Täitsa
Täitsa

ja mis Markus!?! Veiko olen, aga kuidas sa ära tundsid? :)))

Täitsa
Täitsa

sry

Illimar
Illimar

Markus…
Vähem möla, pikem samm

Täitsa
Täitsa

kairi sina või? Nüüd oled Illimar?

wpDiscuz