Läänemaalt jõudis rekordarv lugusid edulugude konkursi finaali

Lääne Elu

info@le.ee

Uuemõisa rada lõpeb mõisahoone taga. Arvo Tarmula

Haridusprogrammi Ettevõtlik Kool edulugude konkursi „Õppimine on põnev!“ komisjon valis neljas kategoorias kolmeks nomineniks Läänemaa koolide ja lasteaedade edulood.

SA Läänemaa projektijuht Kaja Rüütel ütles, et Läänemaalt saadeti hindamisele viis edulugu, millest suurem osa ka nomineeriti. „Läänemaal on põhjust uhkust tunda kõvasti, sest selline tulemus saavutada ajal, kui kogu riigis ja haridussüsteemis valitses ebatavaline olukord on rohkem kui vapustav,” ütles Rüütel.

Veerand finaali jõudnud lugudest pärinevad Läänemaa õppeasutustest. Uuemõisa algkool ja Taebla lasteaed on nominendid ettevõtliku haridusteo kategoorias – Taebla lasteaed viruaalse taimelaadaga ja Uuemõisa algkool õpilasaktiiviga.

Kategoorias parimad praktikad TULEMi rakendamisel on nomineeritud Noarootsi kooli, Palivere põhikooli, Viigi kooli ja Uuemõisa algkooli ühisprojekt „Õpilaselt õpilasele”.

Nominentide selgitamine toimus kahes osas: maakondlikul tasemel valiti välja ühes kategoorias kuni kolm parimat lugu, mis saadeti üle-eestilisele hindamisele, kes valis välja nominendid.

Kokku laekus konkursile 103 edulugu, millest žürii valis välja 12 nominenti. Laureaadid selguvad hariduskonverentsil „Ennast juhtiv väärtust loov noor ei ole imeloom!“ 4. novembril veebi vahendusel.

Rüütel lisas, et edulugude konkursil on Läänemaa koolid saavutanud ka varem tunnustatud, mis näitab, et Läänemaa  koolid on kaasaegsed, uuendusmeelsed ja loovad- täis tegutsemise tahet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments