4

Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut

Testimispunkt Rannarootsi keskuses. Foto: Urmas Lauri
Testimispunkt Rannarootsi keskuses. Foto: Urmas Lauri

Ööpäeva jooksul analüüsiti 89 läänlase koroonaviiruse teste, millest kaks ehk 2,25% olid positiivsed.

Üle Eesti analüüsiti 6107 testitulemust, millest 473 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 354 vaktsineerimata ja 119 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 254. Sama ajaga on Läänemaale lisandunud 52 nakatunut.

Üle Eesti on haigestumusnäit 404,9. Kõrgeim on näit Põlvamaal (1091) ja madalaim Hiiumaal (86).

Hommikuse seisuga vajab sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 153 inimest. Kokku on haiglas 171 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 122 ehk 71,3% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 49 ehk 28,7%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 12 uut haigusjuhtu. Surmajuhtumeid ei registreeritud.

Ööpäeva jooksul manustati 3720 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 314 396 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 65,6%.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
1959
1959

Tänases Lääne Elus on vähemalt kaheksa inimese surmakuulutus – tahaks teada kui palju neist olid vaktsineeritud? Kas vastab tõele, et vaktsiin ründab inimese organismis kõige nõrgemat kohta ja enamik vaktsineeritutest sureb lähiaastatel?

Erx
Erx

Seda tahaks tõesti teada. Aga teada on juba mõnda aega, et ka koroonaviirus ründab organismis kõige nõrgemat kohta ja mitte vähemohtlikumalt kui vaktsiin. Seda igas vanuses. Kumb on ohtlikum variant siis?

1959
1959

Tundub et ohtlikum on ikka ise vaktsiini näol endale mürki lasta süstida. Ühel sugulasel jalad vaktsiini tagajärjel valutavad, tasakaalu häired jne. üks tuttav peale teist süsti mõni tund hiljem vajus kokku – kiirabi viis ära. Siis veel need surmasõnumid.

Kairi
Kairi

Jalad valutavad… Kõri kuivab… 🤪

wpDiscuz