3

Algas Kiltsi tee remont

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna hommikul algas Kiltsi tee remont asfaldi freesimisega.

Kiltsi tee ehituse tõttu on suletud teelõik Kiltsi tanklast Männiku tee ristmikuni. Liiklus on ümbersuunatud mööda Ungru teed ja Tulbi tänavat.

Kiltsi teed remondib Viamert Grupp OÜ ja remont läheb koos käibemaksuga maksma 1 069 600 eurot, linna omaosalus on 316 000 eurot. Transiitteede meetmest saadud miljonist eurost kulus 135 000 eurot juba mullu Tallinna maantee ehitusele.

750 meetri pikkune remonditav lõik peab valmis olema selle aasta lõpuks.

Kiltsi tee remont on tänavu kolmas suurem teeremont Haapsalus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tavaline kodanik
tavaline kodanik

Head linnaisandad! Palun andke teada, kas Kiltsi tanklas kka tankida saab??

Tom naabermajast.
Tom naabermajast.

Loe nüüd uuesti artikkel läbi ja saadki teada.

Covid
Covid

Innar,millal järgmine remont algab?Kas ei oleks mõistlik nüüd Mulla ära teha .sest Raudtee tänaval on ka torutööd? Ja teen ettepaneku kahasse renoveerida ka Tamme tn! Liiklus suunata ümber Valgevälja -Espre teele.

wpDiscuz