11

Läänemaale lisandus kaheksa uut koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4961 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 405 ehk 8,2% testide koguarvust. Uutest nakatunutest 317 inimest ehk 78,3% olid vaktsineerimata. 88 nakatunut ehk 21,7% olid lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 130 inimesel. 79 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 72, Viljandimaale 34, Valgamaale 23, Jõgeva- ja Võrumaale 17, Järva- ja Põlvamaale 16 uut nakatunut. Pärnumaale lisandus 15, Saare- ja Ida-Virumaale 13, Rapla- ja Lääne-Virumaale 11, Läänemaale 8 uut nakkusjuhtumit. 9 juhul puudus rahvastikuregistrijärgne elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 310 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 6,7%. Läänemaal on haigestumus 200,6.

Ööpäeva jooksul avati 15 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 105 patsienti. Haiglaravil viibivatest patsientidest 84 ehk 80% on vaktsineerimata (neist sümptomaatilise COVIDi tõttu vajab haiglaravi 79 inimest).

Tänahommikuse seisuga on vaktsineerimisi tehtud kokku 715 143 inimesele, kellest 97 230 on pooleli oleva vaktsineerimisega, 617 913 inimese vaktsineerimiskuur on lõpetatud. Ööpäeva jooksul manustati 4544 doosi, kokku on manustatud 1 248 520 vaktsiinidoosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 63,3%.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kaisa.
Kaisa.

Kus kolle Läänemaal? Keegi midagi ei kirjuta? Marsin iga päev mööda Haapsalut ringi, käin tööl..jne. Ei näe küll mis kus….?

Värni, käis täna söömas
Värni, käis täna söömas

Ära pabla!
need pole läänlased!
elavad tallinnas ja soomes…

Jaanus
Jaanus

Tahaks teada millised on nende nö positiivse testi saanute haigus nähud ? Kui midagi erilist ei ole siis milleks päevast päeva lugeda mitu tükki sai + . Hakkame siis igapäev haiglatesse sattunud inimeste põhjuseid lugema . Kes seljaga kes nohuga või mida iganes . Live tabel mida saab jälgida 24/7.

Vares
Vares

Jaanus…
Oled loll või mängid lolli? 😍

prillikivi
prillikivi

Igale küsimusele on vastus ja iga vastus on küsitav. Õnne 13-s vastas Ülo
selle peale-ma ei oskagi mängida.(naerukoht)

Huvitav
Huvitav

misasi on Õnne13?

Ei tea
Ei tea

Põhjenda vares! Mina ka ei saa aru sellest igapäevasest “uudisest”

Kodanik
Kodanik

Palju neist tegelikult Läänemaal elab ei ole ju kirjas.

Ei tea
Ei tea

See köha nohu pole kõige hullem. Palju hullem on kõhuviirus koos skleroosiga. Jooksed, aga ei mäleta kuhu

Vares
Vares

Pole paha…
Homme kümme juures
Valge Daam ründab

Jaan
Jaan

Ja ka maitsetepromenaad.

wpDiscuz