Läänemaale lisandus kaheksa uut koroonaviirusega nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4961 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 405 ehk 8,2% testide koguarvust. Uutest nakatunutest 317 inimest ehk 78,3% olid vaktsineerimata. 88 nakatunut ehk 21,7% olid lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 130 inimesel. 79 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 72, Viljandimaale 34, Valgamaale 23, Jõgeva- ja Võrumaale 17, Järva- ja Põlvamaale 16 uut nakatunut. Pärnumaale lisandus 15, Saare- ja Ida-Virumaale 13, Rapla- ja Lääne-Virumaale 11, Läänemaale 8 uut nakkusjuhtumit. 9 juhul puudus rahvastikuregistrijärgne elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 310 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 6,7%. Läänemaal on haigestumus 200,6.

Ööpäeva jooksul avati 15 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 105 patsienti. Haiglaravil viibivatest patsientidest 84 ehk 80% on vaktsineerimata (neist sümptomaatilise COVIDi tõttu vajab haiglaravi 79 inimest).

Tänahommikuse seisuga on vaktsineerimisi tehtud kokku 715 143 inimesele, kellest 97 230 on pooleli oleva vaktsineerimisega, 617 913 inimese vaktsineerimiskuur on lõpetatud. Ööpäeva jooksul manustati 4544 doosi, kokku on manustatud 1 248 520 vaktsiinidoosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 63,3%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaisa.
2 aastat tagasi

Kus kolle Läänemaal? Keegi midagi ei kirjuta? Marsin iga päev mööda Haapsalut ringi, käin tööl..jne. Ei näe küll mis kus….?

Värni, käis täna söömas
2 aastat tagasi
Reply to  Kaisa.

Ära pabla!
need pole läänlased!
elavad tallinnas ja soomes…

Jaanus
2 aastat tagasi

Tahaks teada millised on nende nö positiivse testi saanute haigus nähud ? Kui midagi erilist ei ole siis milleks päevast päeva lugeda mitu tükki sai + . Hakkame siis igapäev haiglatesse sattunud inimeste põhjuseid lugema . Kes seljaga kes nohuga või mida iganes . Live tabel mida saab jälgida 24/7.

Vares
2 aastat tagasi
Reply to  Jaanus

Jaanus…
Oled loll või mängid lolli? 😍

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  Vares

Põhjenda vares! Mina ka ei saa aru sellest igapäevasest “uudisest”

prillikivi
2 aastat tagasi
Reply to  Vares

Igale küsimusele on vastus ja iga vastus on küsitav. Õnne 13-s vastas Ülo
selle peale-ma ei oskagi mängida.(naerukoht)

Huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  prillikivi

misasi on Õnne13?

Kodanik
2 aastat tagasi

Palju neist tegelikult Läänemaal elab ei ole ju kirjas.

Ei tea
2 aastat tagasi

See köha nohu pole kõige hullem. Palju hullem on kõhuviirus koos skleroosiga. Jooksed, aga ei mäleta kuhu

Vares
2 aastat tagasi

Pole paha…
Homme kümme juures
Valge Daam ründab

Jaan
2 aastat tagasi
Reply to  Vares

Ja ka maitsetepromenaad.