Läänemaal on registreerunud kolm valimisliitu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Mikk Lõhmus. Foto: Arvo Tarmula

Mikk Lõhmus. Foto: Arvo Tarmula

Esimese nädala jooksul on Läänemaal valimiskomisjonides end registreerinud kolm valimisliitu, volitatud isikud on kirja pannud Reformierakond, ühtegi valimisnimekirja veel esitatud ei ole.

Kolmapäeval registreeris end Haapsalu linnapea Urmas Suklese valimisliit HaRi, liidu moodustajad on Sukles ja Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus. 2017 valimised võitnud liidu nimekirjas on ka seekord 40 inimese ringis, kolmandik on Suklese sõnul uusi, linnapeakandidaat on taas Sukles.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anti
2 aastat tagasi

Vähe neid kandideerijaid. Kõigil on valimistest ja poliitikast kõrini. Sukles on alati olnud ja temast lahti me ei saa, ja keegi ei jaksa enam pingutada ka, kaua sa jooksed peaga vastu seina? Hea oleks, kui Suklese asemel tuleks seekord keegi teine, noorem, sõbralikum ja uuendusmeelsem…

Mati
2 aastat tagasi

Olgu need erakonnad, mis nad on aga kohalikud valimisliidud on veel ebastabiilsemad moodustised, mis väga sageli paari aasta jooksul laiali lähevad. Viimase nelja aasta jooksul oli see erinevates Eesti omavalitsustes selgelt näha. Tegemist on tavaliste vennaskondadega, kellel omad huvid mängus. Nii on ka Läänemaa liitudega.

see
2 aastat tagasi
Reply to  Mati

on kamp, kes lubab kõike , aga ei vastuta millegi eest, st.äriidee, mis on rajatud kelmusele või isikliku kasu saamise eesmärgile

Ahhoi
2 aastat tagasi
Reply to  see

Mida sisutühja loba sa ajad? Haapsalu linnapea pani ka oma valimisliidu neli aastat tagasi kokku ja kõik läheb kui lepase reega samamoodi edasi, vaat, et pareminigi…

ahoi
2 aastat tagasi
Reply to  Ahhoi

Paar hommikut tagasi oli etv-s jälle juttu Haapsalu linnast,kus puud võeti maha peatänava äärest,ehkki kolmveerandi neist oleks saanud kenasti päästa.Me oleme üle-Eesti halb näide selles suhtes.Viljandlased püüavad vältida endil jne.

just nimelt
2 aastat tagasi
Reply to  Ahhoi

läheb samamoodi edasi , sest aeg ei peatu ja midagi ei toimu

Kalle
2 aastat tagasi
Reply to  just nimelt

just nimelt – sa oled kas pime või ei taha näha, et linnas on muutused toimunud paremuse poole ja toimuvad edasi. Linn on muutumas veelgi ilusamaks ja sõbralikumaks.

kuritegelikus
2 aastat tagasi

maailmas ikka jaotatakse mõjusfääre

see
2 aastat tagasi

on muidugi hämmastav, et promotakse sellise info artikli juures läbipõlenud susserdajast vallavanemat Lõhmust.

kotis
2 aastat tagasi
Reply to  see

ja lisaks veel linnapea

aga
2 aastat tagasi

Artikkel kolmest valimisliidust, et artikli autor on Kaie Ilves, siis pilt loomulikult iidolist Mikust. Kommentaarid on liigsed

Ei tea
2 aastat tagasi
Reply to  aga

eks igaühel oma iidol eelistus, teie ka ju kummardate keskpäeval võibolla allhi poole, kes teab.