9

Läänemaale lisandus kaks uut nakatunut

Avatar

Andra Kirna

andra@le.ee

Testimispunkt Rannarootsi keskuses. Foto: Urmas Lauri


Viimase ööpäeva jooksul Eestis analüüsitud 2684 koroonaviiruse testist oli esmaseid positiivseid 163 ehk 6,1%. Uutest nakatunutest 132 inimest ehk 81 % olid vaktsineerimata. 31 nakatunut ehk 19% olid lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 61 inimesel, 47 neist Tallinnas.

Tartumaale lisandus 21, Pärnumaale 16, Järva- ja Valgamaale 11 uut nakatunut. Jõgevamaale lisandus kaheksa, Võrumaale seitse, Saaremaale viis ning Põlva-, Viljandi- ja Ida-Virumaale lisandus neli uut nakatunut. Lääne-Virumaale lisandus kolm ning Lääne- ja Raplamaale lisandus kaks uut nakatunut. Hiiumaale ei lisandunud ühtegi nakatunut. Neljal juhul puudus rahvastikuregistrijärgne elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 256,6.

Haiglaravi vajab 91 patsienti, intensiivravil on 10 patsienti, kellest juhitaval hingamisel on kaheksa inimest. Haiglaravil viibivatest patsientidest 74 ehk 81,3% on vaktsineerimata.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Koroona testid on mõttetud
Koroona testid on mõttetud

Coca-Cola sai Austria parlamendis positiivse tulemuse.

maestro
maestro

lamemaalased õpetajad külvavad viirust täiega

Dilaila
Dilaila

Täna,17.08 juba neli positiivse vastusega inimest.

Jah
Jah

Gripis või kõrge palavikuga külma saanuid on kindlasti mitu korda rohkem..

Kelly
Kelly

Noo jummel küll. Ei saa aru, kus Läänemaal see pesa pesitseb. Miks küll siis süstima ei minda. Kui seda tasuta pakutakse.
Gripi- ja puugivaktsiine osatakse küll teha, need ju tasulised.

Kodanik
Kodanik

Gripivaktsiiniga sama mis koroona vaktsiiniga. Haigestud ikka. Ja pole 100% garantiid, et kergemini läbi põed. Mõni põeb isegi raskemini, kui enne gripivaktsiini. Ei tehta sul ka gripivaktsiini massiliselt.

joppen
joppen

Ära loll ole külamees!

Agu
Agu

ei tee puugi ja gripivaktsiini ka. Milleks jummel küll!?!? Kas te ei ole tähele pannud, kes on gripivaktsiineeritud on pidevalt nohune ikka. Paneb natukene mõtlema. See võib oleneda ka muude ravimite tarvitamisest jne. Organism ei suuda kõikide mürkidega nii kiirelt toime tulla, aga ikkagi. Püüdkem võimalikult vähe arsti juures käia ja säilitage rõõmus ja positiivne mõtlemine, nii palju kui see võimalik on ja kõik saab korda!

olla või mitte olla?
olla või mitte olla?

Ma ei loe kuskilt välja, et positiivse testi saanud läänemaalasest oli 100% vaktsineerimata, ehk olid hoopis vaktsineeritud ja kergete sümptomitega,mistõttu läksid testima.

wpDiscuz