8

Haapsalu politseinikud tabasid üle 40 liiklusrikkuja

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eelmisel nädalal sai politsei Läänemaal 18 väljakutset, alustati neli kriminaalmenetlust ja 48 väärteomenetlust. Viimastest 41 olid seotud liiklusrikkumistega.

Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsa sõnul tabas politsei kolmel korral roolist alkoholi tarvitanud juhi, kahel korral jäi liiklusjärelevalve käigus vahel lubadeta juht ja 21 juhul  ületati lubatud piirkiirust. Kahel juhul tabasid politseinikud sõidukijuhi, kes sõitis lubatust enam kui 40 km/h kiiremini.

Laupäeval, 14. augustil kontrollis politsei autojuhtide kainust. Palmitsa sõnul puhutati 366 autojuhti, kellest üks oli rooli istunud pärast alkoholi tarvitamist. Tema suhtes alustati kriminaalmenetlust. Politseinikud tabasid ka ühe juhi, kelle sõidukil oli tegemata tehnoülevaatus.

Nädala jooksul sai politsei vähemalt kümmekond teadet tähelepanelikelt inimestelt, et liikluses võib olla joobes sõidukijuht. „Kontrollime kindlasti kõiki neid juhtumeid ja täname märkamise eest. Julgustame kõiki 112 helistama, kui midagi tavapäratut või kahtlast märgatakse,” ütles Palmits.

Nädala jooksul anti politseile teada ka neljast liiklusõnnetusest, kus sõidukitele teele jooksis ette metsloom. Õnneks inimesed neis õnnetustes vigastada ei saanud. Sõidukit juhtides tuleb olla tähelepanelik ning mitte tegeleda kõrvaliste tegevustega, mis juhtimiselt tähelepanu kõrvale juhib.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pook
Pook

Palju politseil padruneid kulus?

Pamp
Pamp

Kolm .

Tont
Tont

Kõige odavam sõiduk kõrtsist koju on Bolti tõuks. Proovitud. Sest meie paksudel kuupalgaga pollaritel pole viitsimist autost välja ronida…

joppen
joppen

Jah, sellega saab eest ära ka edukalt ajada, kui keegi peaks tahtma midagi kontrollima hakata.

Nägemus
Nägemus

Ühel sõidukijuhil ei olnud maski ees…täname tähelapanelike kodanikke teavitamast. Kas selline tulevik ka lähiajal saab olema?

pinn
pinn

Mida tarbid?

Pamp
Pamp

Kokat , aga sina vist kuival ju .

Kodanik
Kodanik

Vist liiga palju seenel käinud.

wpDiscuz