COVID-19 blogi: ööpäevaga lisandus 258 positiivset testi, Läänemaale seitse

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3462 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 258 ehk 7,5% testide koguarvust. Uutest nakatunutest 181 inimest ehk 70,2% olid vaktsineerimata. 24 nakatunu vaktsineerimiskuur on pooleli ning 53 (20,5%) nakatunu vaktsineerimiskuur on lõpetatud. Vaktsineerimata inimesed moodustavad kokku 95% kõikidest testitutest.

Terviseameti nakkushaiguste osakonna juhataja Hanna Sepa sõnul on vaktsineeritud inimeste haigussümptomid üldjuhul kerged ja haiglaravi nad ei vaja. „Praegu on sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravil viis vaktsineeritud inimest. Enamik neist on vanemaealised,“ sõnas ta

Ööpäeva jooksul manustati 6099 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 653 956 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 572 299 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 58,5%.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 102 inimesel. 64 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 41, Pärnumaale 24, Põlvamaale 12, Viljandimaale 11 ja Lääne-Virumaale 8 uut positiivset testitulemust. Ida-Virumaale, Läänemaale ja Raplamaale lisandus 7, Jõgeva-, Saare- ja Võrumaale 6, Valgamaale 4 ja Järvamaale 3 uut nakatunut. Hiiumaale ei lisandunud ühtegi nakatunut. 14 juhul puudus rahvastikuregistrijärgne elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 173,4 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 5%.

Ööpäeva jooksul avati 8 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 46 patsienti

Hommikuse seisuga viibib haiglas 46 COVID-19 patsienti, nendest intensiivravi vajab 2 patsienti, kellest omakorda on juhitaval hingamisel 1 inimene. Haiglaravil viibivatest patsientidest 6 inimest ehk 13,1% on lõpetatud vaktsineerimisega (neist sümptomaatilise COVID-19 tõttu 5 inimest).

Haiglaravi on kokku vajanud 6,8% haigete üldarvust. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 67 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 31 inimest (67,4%).

Ööpäeva jooksul suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest – 81-aastane naine, 74-aastane naine ja 70-aastane mees. Kaks neist olid vaktsineerimata, üks inimene oli saanud ühe doosi. Kokku on Eestis surnud 1276 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 653 956 inimesele

Tänahommikuse seisuga on vaktsineerimisi tehtud kokku 653 956 inimesele, kellest 81 657 on pooleli oleva vaktsineerimisega, 572 299 inimese vaktsineerimiskuur on lõpetatud. Ööpäeva jooksul manustati 6099 doosi, kokku on manustatud 1 154 914 vaktsiinidoosi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
usa
2 aastat tagasi

HELLO VIEWERS TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN $300,000.00USD FROM A FINANCE COMPANY LAST WEEK Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com Do you need a loan to start a business or pay your debts {Dr.Benjamin Scarlett Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine with a loan finance. Get your Blank ATM card or CREDIT CARD deliver to your doorstep that works in all ATM machines all over the world with the help of BENJAMIN LOAN FINANCE the ATM cards can be used to withdraw at the ATM Machines… Loe rohkem »

Thomas Prada
2 aastat tagasi

Tere päevast, kas vajate laenu? näiteks laen oma osakonna tasumiseks, üüri maksmiseks ja finantsprobleemide lahendamiseks, siin on teile võimalus, Hope pakub kodulaenu, ärilaenu, kommertslaenu, stardikapitalilaenu, ehituslaenu, autolaenu, hotellilaenud jms 2% intressimääraga iga -aastase tagasimakse kohta. Hope -laen võtab maksimaalselt {24} tundi, et jõuda kõigi heakskiidetud klientideni, võtke meiega ühendust aadressil tinvestor53@gmail.com WhatsApp “: +16892107004

Max Bent
2 aastat tagasi

Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Max Bent. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

Kas vajate võlgade kustutamiseks kiiret laenu või vajate omalaenu parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja muud finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenu konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge otsige enam, sest oleme siin, et muuta kõik teie rahalised probleemid minevikku. Võtke meiega ühendust e -posti teel:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

See on Ocean Finance hüpoteegid. Huvilistele pakume laenu mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik ulatub 5 000,00 eurost kuni 100 000 000,00 euroni.

Ei mõista
2 aastat tagasi

Kes on andnud korralduse iga päev meedias nn covid statistikat avaldada!? Milleks inimestele hirmu külvata?

Korontsik
2 aastat tagasi

Mitu “vaktsiiniga” inimest on viimase 60 päeva jooksul surnud?

Kaja.
2 aastat tagasi

Läänemaal ju enamus süstitud.

Ei koti
2 aastat tagasi

Täiesti pohhui v nii 👌

Nii on
2 aastat tagasi
Reply to  Ei koti

Mul ka täitsa pohhui, et nii rumal oled.

Nii on
2 aastat tagasi
Reply to  Nii on

🐑

maestro
2 aastat tagasi

kuskil on Läänemaal uus kolle.
Kas pandi jälle joomapidu!!??

Jan
2 aastat tagasi
Reply to  maestro

See salastatud.