Ene Pajula: oh tule, noor ja tugev mees…

Ene Pajula. Foto: Arvo Tarmula

Ene Pajula. Foto: Arvo Tarmula

Kui Haapsalu linnapea Urmas Sukles kavandas linna teeremondid ja puude mahavõtmise teadlikult selleks, et valimiste aastal pildile saada ja sinna jäädagi, siis on ta seda kuhjaga saavutanud. Kardetavasti pole Haapsalu Eesti vabariigi taastamisest saadik mitte kunagi nii üldrahvalik kõneaine olnud. Kuulad sa raadiot, vaatad televiisorit, loed lehti või – hoidku jumal – sotsiaalmeediat, kuskil ei saada Haapsalust üle ega ümber. Iseasi muidugi, kas Sukles just sellist tähelepanu ihkas, aga nagu ütlevad klassikud, ükskõik, millest ka ei räägita, peaasi, et räägitakse sinust!

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
2 aastat tagasi

Väga õiged mõtted! Vaid tänu ajakirjanikele võib meie ühiskonnas miskit paraneda. Tänan, et olete olemas ja julgete kellegi poolt kallutamata oma õige nime all arvamust avaldada.

muheledes
2 aastat tagasi

Eile mõtlesin LE lugedes, et neil seal toimetuses on ajakirjanike nappus vist ning miks ei võiks nad uurida, mida ka mammi, kes ÕL oma mõtteid valgustab, meie linnakese asjadest arvab. Ja ole sa lahke..”siit ta tulebki” nagu ütles Maire Aunaste ühes oma telesaates. Kahju, et ma nii täi olen ja ei raatsi digilehte osta ning jääbki teadmata, mida ta meile veel pajatab. Tähtis pole see, kes või mida ütleb, vaid see, kuidas me selle teadmise vastu võtame. Mammi räägib läbi lillede, andes mõista, et ootab elujõus noort meest, kes tuleks linnase koormaga… tea, kas Haapsalusse tahetakse teha pruulikoda… või on… Loe rohkem »

Kui inimene
2 aastat tagasi
Reply to  muheledes

on viha täis, siis peab ta selle välja laskma. See pidi kergemaks tegema.

Jumala poeg
2 aastat tagasi
Reply to  muheledes

Õnnetu lamemaalane! sind on juba oimetuks torgitud vaktsiinidega ja tunned vajadust liberitele pugeda!
Õnn kaasa, olete eestis viimast suve!!

just
2 aastat tagasi

Värsket verd ja uusi ideid on vaja.

Erx
2 aastat tagasi
Reply to  just

Haapsalus on ju värsked ideed. Peatänava puude mahavõtmine ja uutega asendamine ning teede korrastamine on Haapsalu kohta väga värske ja samas ka julge idee. Ei saa aru, mida LE veel tahab?

pole
2 aastat tagasi
Reply to  Erx

millestki kirjutada . Aastaid käib Nõvakandi jutt, nüüd siis Haapsalu peatänava puud. mida laiendatakse isegi inimeste isiklike omaduste aruteludeks. “naised saunas rääkisid” tasemel. Ja millegipärast on kõik negatiivses valguses. Miks küll!

Nõus, et vaja
2 aastat tagasi
Reply to  just

aga praegusel ajal uut värskust ei tule. Lepime sellega, mis on ja kindlasti on ka uued ideed. Poisikesed ei saa olla linnapead.

jama
2 aastat tagasi
Reply to  Nõus, et vaja

Mileks leppida. Kunagi ei kujutanud mitte keegi ette, et poisikesest doktor Haapsalu haiglast võiks linna juhtida. Ometi nii juhtus ja lugupeetud linnpea pani linna kiiresti arenema. Miks te nüüd nii pessimistlikud olete ja kardate ,et uus “Poisike” ei võiks samsugust arenguhüpet värskete mõtetega esile kutsuda. Ma muidugi mõistan toiduahelas olevate inimest hirme ja ka ametnikke ,et tood võivad muutuste käigus ameti kaotada.

Arvan, et
2 aastat tagasi
Reply to  jama

siin on vanusevahe. Üks sai linnapeaks umbes 35 aastasena, praegune reformar on peaaegu poole noorem.

Vesta
2 aastat tagasi
Reply to  Arvan, et

reformarid peaksid reformima oma kongiseinu – seestpoolt!

pole nõus
2 aastat tagasi
Reply to  Nõus, et vaja

Poisike Urmas küll sai, kuni vanaks sai 😊

arvaja
2 aastat tagasi

Loll jutt suhu tagasi.

Moderaator
2 aastat tagasi
Reply to  arvaja

Arva omaette, ära risusta netti!