Hannes Rumm: neljas koht on jama! 29 aastat hiljem

Hannes Rumm

Mis lahutab Haapsalust pärit vehklejaid Kaido Kaabermaad ja Katrina Lehist? 29 aastat ja üks aste, mis spordis on tohutult kõrge.

Aga kui ma alustuseks kopsud õhku väga täis tõmban, siis võin välja hingates väita, et olin koos Haapsalu poisi Kaido Kaabermaaga 1992. aasta augustis olümpiamängudel Barcelonas.

Päris vale see ju polegi. Kuigi sel ajal, kui vehkleja Kaabermaa elas moodsas olümpiakülas, magasime meie väikse Tartu tudengite pundiga magamiskotiga rannaliival.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
see
2 aastat tagasi

ju sotside leht, eks oma kärssasid peab promoma kuigi tundub et see on mõtetu

uskmatu-toomas
2 aastat tagasi

Mõni mees kohe peab pildil kogu aeg olema,olenemata mis võttes !

googeldaja
2 aastat tagasi

Mind hakkas huvitama see ütlus :neljas koht on jama ja sorry, et tegin seda jälle-googeldasin..aga pole hullu.. tahtsin teada, kas kolumnist ajas jama… Vehkleja Kaido Kaaberma on võitnud nii MM- kui ka EM-võistluste medaleid, ent rahva seas on ta eriti tuntud oma lausega «Neljas koht on jama», mida ta ütles pärast Barcelona olümpiamängudelt naasmist Tallinna lennujaamas. Kaaberma mäletab seda intervjuud hästi. «Jään kindlaks, et neljas koht ongi jama. Hiljem on minu lauset meelde tuletatud, kui keegi Eesti omadest olümpial neljandaks tuli. Tuleks vist lause patenteerida,» muigas Kaaberma. Tookord arvati intervjuu põhjal, et Kaaberma oli Barcelonast saabudes kergelt alkoholi mõju all.… Loe rohkem »