Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Ööpäevaga analüüsiti 13 läänlase koroonaviiruse teste, millest kaks ehk 15,38% osutus positiivseteks.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 58,7. Selle näitajaga on Läänemaa maakondade võrdluses 7. kohal. Kõrgeim on näit Pärnumaal (106,75) ja madalaim Saaremaal (15,11). Eestis keskmiselt on näit 65,4.

Üle Eesti analüüsiti ööpäeva jooksul 2842 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 84 ehk 3% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 48 inimesel. 35 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 11, Pärnumaale 4, Viljandimaale 3, Ida-Viru-, Lääne-, Valga- ja Võrumaale 2, Hiiu-, Jõgeva-, Põlva-, Rapla- ja Saaremaale 1 uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. 5 juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Ööpäeva jooksul uusi COVID-19 haigusjuhtumeid ei avatud, haiglaravi vajab 18 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 59 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 10 inimest (55%).

Ööpäeva jooksul manustati 7753 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 612 683 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 538 011 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 55,4%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Dilaila
2 aastat tagasi

Eile 3,täna 2,