Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Üle Eesti analüüsiti ööpäevaga 3665 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 62 ehk 1,7% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 27 inimesel. 20 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Pärnumaale lisandus 13, Raplamaale 5, Ida-Viru- ja Järvamaale 3, Tartu- ja Võrumaale 2, Lääne-Viru-, Saare- ja Valgamaale 1 uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. 4 juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 46,8 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,3%.

Ööpäeva jooksul manustati 7510 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 593 102 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 511 831 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 53,8%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments