Tokyo olümpiamängudel võistlevad Eesti epeevehklejad õpivad origamikunsti

Lääne Elu

info@le.ee

Eesti epeenaiskonna liikmed koos neid juhendanud Hiroshi Gio Kuwaharaga. Foto: Karli Saul/EOK
Eesti epeenaiskonna liikmed. Foto: Karli Saul/EOK


Eesti Olümpiakomitee sotsiaalmeediakanalil „Olen Olümpiafänn“ näidatava videosarja „Tükike Tokyot Eestis“ teises osas õpivad Eesti epeenaiskonna liikmed origamikunsti.
 
Olümpiamängude turvalise toimumise nimel võivad Tokyos võistlevad sportlased viibida ainult olümpiakülas ning kindlaksmääratud kellaajal treeningupaigas või võistluspaigas. Kuna kohaliku kultuuriga kokkupuude on sellisel juhul minimaalne, otsustas EOK pakkuda Eesti olümpiasportlastele võimalust leida tükike Tokyot Eestis. Videod valmisid koostöös produktsiooniga Widescreen Studios.
 
Videosarja teises osas õpetab Eestis elav jaapanlane, Hiroshi Gio Kuwahara Eesti epeenaiskonna liikmetele Julia Beljajevale, Erika Kirpule, Katrina Lehisele ja Irina Embrichile jaapani voltimiskunsti ehk origamit. Naiste epeevehklemise individuaalturniir toimub Tokyo olümpiamängudel 24. juulil, võistkonnavõistlus 27. juulil.
 
Videot saab vaadata siin.
 
XXXII suveolümpiamängud peetakse Jaapani pealinnas Tokyos 23. juulist 8. augustini. Eesti koondist esindab 34 sportlast ja hobune, koondis kannab Nike võistlusriideid ning Montoni vabaajariideid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments