0

Jändi-Reinu detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

Avatar

Regina

regina@le.ee

Reedel, 13.08 kell 15 toimub Haapsalu linnavalitsuse 3. korruse väikeses saalis Kivikülas reg-osa nr 188432 ja Tanska külas reg-osa nr 3039332 paiknevate kinnistute Jändi-Reinu detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu. Planeeringuala suurus on 12,7 ha.
Planeeringuga kavandatakse jagada olemasolevad maatulundusmaa kinnistud elamumaa, transpordimaa ja tootmismaa kruntideks, planeerida kruntidele ehitusõigus ning määrata arhitektuursed ja ehituslikud hoonestustingimused. Detailplaneering vastab Ridala valla üldplaneeringule.
Kinnistu reg-osa nr 188432 osas kehtib Ridala vallavolikogu 19.6.2008 otsusega nr 355 kehtestatud Jändi-Reinu kinnistu detailplaneering. Menetluses oleva detailplaneeringu kehtestamisega muutub eelnev detailplaneering kehtetuks.
Eskiislahendusega saab tutvuda 29. juulist kuni 11. augustini 2021 Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz