Lääneranna vallajuhte ähvardab umbusaldus

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vallavolikogu esimees Rait Maruste. Foto: Lemmi Kann

Lääneranna vallavolikogu esimees Rait Maruste. Foto: Lemmi Kann

Detsembris võimult tõugatud Lääneranna valimisliit on taas enamuses ja kaalub volikogu esimehe ning vallavanema umbusaldamist.

Lääneranna vallavolikogu 11 liiget nõuab, et vallavolikogu esimees Rait Maruste (valimisliit Nelja Valla Ühisjõud) kutsuks volikogu kokku hiljemalt 5. augustiks – nädal aega enne volikogu korralist istungit.

Kuigi erakorralise kokkukutsumise põhjuseks on märgitud vajadus lisaeelarve vastu võtta, kinnitas mitu Lääneranna valimisliidu liiget Lääne Elule, et just sel istungil võidakse umbusaldusavaldus Maruste ja Lääneranna vallavanema Andres Hirvela vastu sisse anda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ääremaalt
3 aastat tagasi

Lõuna-Läänemaa on nüüd Pärnumaa tuulte pöörises. Hanila ja Lihula peaksid saama tagasi Läänemaaks ! Praeguse Võimu juures olevate inimeste omavaheline tõmblemine, umbusaldamine ja manööverdamine ei aita midagi paremuse poole.

Nimi (kohustuslik)
3 aastat tagasi
Reply to  Ääremaalt

See ikka põhiliselt läänlaste oma kraaklemine ja tuulepööris. 21-st volikogulasest on 14 endise läänemaa poolelt.

Ääremaalt
3 aastat tagasi

Oi, see mesimagus võim ! Läksid siis nagu naabri õuele omavahel kraaklema. Piinlik küll

Põdrala
3 aastat tagasi

Ega see endine võimuliit ka endistest kommunistidest puhas pole. Otsustajaid pole neist ammu, ainult vegeteerivad ja nüüd on gümnaasiumiga ka ilmselt aamen.
Seda enam, et isegi volikogu liikmete lapsed lähevad mujale gümnaasiumitesse. Sõnad on aga suured. Puhake jalga.

Arvos
3 aastat tagasi

Õige tegu.

kodanik
3 aastat tagasi

Vana kommunisti ja Reformika valimine kuhugi on suur eksitus alati. Miks seda viga juhtuda lubati? – loodetavasti pühitakse igal pool Eestimaal selliste puna-rehvide võim ajaloo prügikasti juba õige pea!

Lääne- Nigulas
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

ei saanudki Mikk Lõhmust umbusaldada, mees põles enne umbusaldamist läbi ja mida Sa läbipõlenud musta tukki ikka umbusaldad. Läänerannale aga edu, sest aitab nende vanade kommunistide laamendamisest võimu tipus- igas pulmas peigmees ja matusel kadunuke.

Noor penskar
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Kas seal vallas ei ole mitte nii,et ühed vanad kommunistid sõimavad teisi vanu kommuniste kommunistides?

Mati Põdra
3 aastat tagasi
Reply to  Noor penskar

Millise puu otsast neid mittekommuniste võiks kasvamas leida – vahetaks heameelega mõned liiga kauaks pumba juurde jäänud välja?