Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Ööpäevaga analüüsiti 50 läänlase koroonaviiruse teste, millest üks ehk 2% osutus positiivseks.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 68,5. Maakondade võrdluses on Läänemaa 6. kohal. Madalaim on näit Järvamaal (3,3) ja kõrgeim Raplamaal (192,3). Eestis keskmiselt on näit 69,5.

Üle Eesti analüüsiti ööpäevaga 4740 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 61 ehk 1,8% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 27 inimesel. 23 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 15, Raplamaale neli, Jõgeva- ja Viljandimaale kolm, Tartu- ja Pärnumaale kaks ning Lääne-, Saare- ja Võrumaale üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Kahel positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid 10, haiglaravi vajab 60 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 65 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 39 inimest (65%).

Ööpäeva jooksul manustati 7763 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 527 072 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 349 921 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 48,6%.

Läänemaal sai eile 123 inimest vaktsiinisüsti, neist 25 esimese vaktsiinidoosi ja 98 teise doosi.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
1 aasta tagasi

üks peab ikka Haapsalusse tulema
Kus siis on too kolle!?