Eesti karikavõistlustel oli parim kuulitõukaja Gertu Kütmann

Gertu Küttmann. Foto: Marko Mumm
Gertu Küttmann. Foto: Marko Mumm

Nädalavahetusel toimusid Pärnu rannastaadionil Eesti 2021 aasta noorte ja täiskasvanute kergejõustiku karikavõistlused, kus kuulitõukes sai esikoha Lihulast pärit Gertu Kütmann.

Kütmann tõukas kuuli 14.31, mis on ka tänavu gümnaasiumi lõpetava neiu uus isiklik rekord.

Sügisel Ameerikasse õppima ja treenima siirduv sportlane sai veel seitsmenda koha kettaheites, heites 39.04.. Praegu Niidupargi kergejõustikuklubis treeniva Kütmanni sportlaskarjäär algas Lihulas jalgpallurina, kuid nüüdseks on ta üks parimaid heitjaid-tõukajaid.

Kolm kunagist Kaja Ladva õpilast tegid samuti hea esituse. Anna-Maria Vjazemski oli stardis naiste 100 meetri tõkkejooksus. Uue isikliku rekordiga 14.75, sai praegu Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi värve kaitsev sportlane kaheksanda koha.

Audentese spordiklubis treeniv Keity-Liina Kallas tegi kaasa naiste odaviskes. Tulemus 39.04. Annabel Moor, kelle praeguseks klubiks on Tallinna SS Kalev, hüppas kõrgust 1.55 ja olis selle tulemusega kümnes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments