0

Kanepi kaotas maailma 21. reketile

Kaia Kanepi. Jason Heidrich / Zuma Press / Scanpix

Kaia Kanepi (WTA 66.) pidi Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste avaringis tõusude ja mõõnadega kulgenud kohtumises tunnistama tunamulluse finalisti, turniiril 20. asetatud tšehhitari Marketa Vondroušova (WTA 21.) 4:6, 6:3, 6:0 paremust, kirjutas ERR.

Kohtumine kestis veidi üle pooleteise tunni.

Kanepi tegi mängu jooksul kaheksa topeltviga ja servis kaks ässa, Vondroušova sai kirja neli topeltviga. Lihtvigu kogunes Kanepil 35, Vondroušoval aga vaid 14. Äralöökidest teenis eestlanna 21 ja tšehhitar 18 punkti. Mängitud punktidest võitis Vondroušova 79 ja Kanepi 62.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz