Koroonakriis on suurendanud huvi ettevõtluse vastu

Kersti Palmiste. Foto: erakogu

Kersti Palmiste. Foto: erakogu

Kuigi võiks arvata, et koroonakriis on ettevõtlusele pidurit tõmmanud, näitab tegelikkus, et ettevõtlusnõustajatel on käed-jalad tööd täis.

Nagu õpetajate koormus distantsõppel, on ka ettevõtjate nõustamisega tegelevate inimeste töömaht koroonaajal tunduvalt suurenenud. „Eelmisel aastal viisid maakondlikud arenduskeskused läbi üle 7800 nõustamiskorra,” ütles maakondlike arenduskeskuste võrgustiku turundusjuht Riina Nõupuu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaids
2 aastat tagasi

No ma käisin tema juures korra nõustamisel. Sain teada kuidas asju teha ei saa. Peale seda ei tahtnud ma mitu aega enam ühegi ettevõtte loomisest kuulada ka. Teine sama sugune on Medell.

mõistus tule koju
2 aastat tagasi

aastas on kuskil 200 tööpäeva seega tuleb kuskil 40 nõustamist päevas :)) 5 nõuannet tunnis :)) no ma arvan et selliseid nõundeid sai omal ajal arno kõrtsi uksetaga. Aga Kersti Palmiste tubli tüdruk ta saab sellega hakkame .

Kodu kaugel
2 aastat tagasi

Arvutada juba oskad-tubli. Harjuta nüüd teksti mõistmist ka – “… maakondlikud arenduskeskused läbi üle 7800 nõustamiskorra“

Tädi maali
2 aastat tagasi

oi meie naabri Kerist on ka lehte saanud, kas ta on nüüd ettevõtlust arendama hakanud ?

Ettevõtja
2 aastat tagasi

No kui nüüd tagasi vaadata siis läänemaa arenduskeskus pole ju enda ülesandeid suutnud täita. Taasiseseisvumise ol meil Pärnuga võreldav stardipositsioon. Haapsalu on Pärnuga võrreldes nii ära arendatud et kolkaküla maitse on suus. Sellest naerulsui rääkida on kuritegu. Sellised ametnikud tuleks töölt lahti lasta ja kiiremas korras.