Politsei: Paliveres lõi üks mees teist meest trimmeriga

Kuigi kuritegevuse tase Läänemaal järjest langeb, ei istu politseinikud jõude, vaid kontrollivad koroonapiirangutest kinnipidamist. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

24. märtsil alustati kriminaalmenetlust 44-aastase mehe suhtes, kes juhtis Haapsalus Uuemõisas sõiduautot alkoholijoobes.

Samal päeval sai politsei teate, et 48-aastane alkoholijoobes mees üritas Haapsalus Tallinna maanteel kaubamaja parklast ära sõita sõiduautoga Ford Galaxy, mis ei kuulunud talle. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. märtsil lõi Lääne-Nigula vallas Palivere piirkonnas eramajas 18-aastane mees trimmeriga talle tuttavat 23-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlust.

Möödunud nädala jooksul sai politsei kolm teadet sarnaselt toime pandud vargustest. 25. märtsil teatati politseile, et ööpäeva jooksul on ukse lõhkumise teel sisse murtud Lääne-Nigula vallas Palivere piirkonnas töökotta, kust varastati 240 liitrit diislikütust. Järgmisel päeval, 26. märtsil tuli teade, et samal viisil on sisenetud Lääne-Nigulas Kullamaa osavallas kauplusesse, kust varastati alkoholi ja sigarette. Pühapäeval, 28. märtsil murti Lääne-Nigulas Martna osavallas samuti ukse lõhkumise teel sisse kauplusesse, kust varastati alkoholi ja sigarette.

Vargustega tekitatud varaline kahju on selgitamisel. Varguste uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlused.

Praegu tegeleb politsei juhtunu kohta info kogumisega ning selgitab muuhulgas sedagi, kas vargused võis toime panna üks ja sama inimene. Kõigil, kes märkasid eelmisel nädalal kaupluste ja töökoja juures kahtlast tegevust, võõraid sõidukeid või võõraid inimesi, palume ühendust võtta Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmitsaga telefonil 473 2807 või vello.palmits@politsei.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nojahnoh
2 aastat tagasi

Ju asja eest tõmmati .

Eks
2 aastat tagasi

18 aastane pole ju veel mees. Ema oleks pidanud oma lapsi kasvatama. Aga ei viitsinud.

kas
2 aastat tagasi

ikka lõi, võib olla tegi lihtsalt nalja

Eks
2 aastat tagasi
Reply to  kas

Mismoodi vägivald nali on? Ise tahaksid ohvri asemel olla? Kui politseile avaldus tehti siis on asi ikka tõsine.

Nojahnoh
2 aastat tagasi
Reply to  Eks

Ei usu et tòsine ju provotseeris niikaua et saaks avalduse teha. Neid sittakotte leidub.

Covid
2 aastat tagasi

Muru fännidel on varsti pidu,saab niitma hakata ja seda igapäev lausa.Kui väsitakse siis robotniiduk läheb kohe peale. Imelised on need inimesed siin maailmas.

Valdo
2 aastat tagasi

Suve hooaeg on alanud. Olge mõnusad!

Elli.
2 aastat tagasi

Nagu lasteaias.

Puzikov
2 aastat tagasi

müts maha mis külmrelvadega juba madistatakse.

Võsa Villem
2 aastat tagasi

Käisid koos Martna poes öösel ja siis ei saanud ära jagatud, kellele trimmer jääb ning tõmbas sellega teisel üle tahi.

Tuha Juhan
2 aastat tagasi
Reply to  Võsa Villem

Kus sa nii täpselt tead, olid ka seal kambas vä?