Läänemaale lisandus seitse koroonaviirusega nakatunut

Koroonaproovi võtmine. Foto: Malle-Liisa Raigla
Koroonaproovi võtmine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Viimase ööpäeva jooksul testiti koroonaviiruse suhtes 41 läänlast, kellest seitse osutusid koroonaviirusega nakatunuks. See tähendab, et positiivsete testide osakaal oli Läänemaal 17,07%.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on Läänemaal 1257, Eestis keskmiselt on näit 1465,26.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5960 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 1281 ehk 21,5% testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 929 inimesel. 684 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 102, Lääne-Virumaale 42, Tartumaale 39, Viljandimaale 30, Pärnumaale 26 ja Võrumaale 19 uut positiivset testi. Jõgevamaale lisandus 16, Järvamaale 14, Valga- ja Raplamaale 12, Läänemaale 7, Põlvamaale 4 ja Hiiumaale 2 uut nakkusjuhtu. 27 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Haiglaravi vajab 711 patsienti.

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 138 543 inimesele, kaks doosi on saanud 52 664 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hea Okkupant
3 aastat tagasi

Jalle seitse nakatunut, kakatunud, peksatunud, aga ohvreid ei ole! Ja kalmistul on rahulik.. millal on läbima tänavatel jada kirstud, kui on pandeemia? Varsti hakkavad printida arv terved inimesed Haapsalus, need hakkavad trahvima lurjused!

Hea Okkupant\'ile
3 aastat tagasi
Reply to  Hea Okkupant

Loe nüüd läbi artikkel Haapsalu haigla koroonapatsientidest. Kui ei saa aru, loe veel teist ja kolmandatki korda. Kui ise ei saa tekstist aru, helista sõbrale.

Harald
3 aastat tagasi

Hiinas kus teatakse kui hull see haigus on…
Keevitati korrusmajade väljapääsud kinni… 🤪
Huvitav mida seal söödi mitu kuud? 😍 😍 😍

Harald
3 aastat tagasi

Väga 🤪

maestro
3 aastat tagasi

Haapsalus on asi juba üsna hull!

protsent
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

Asi tundub hull kui vaadata positiivsete testide osakaalu %-des. Aga me ju ei tea kui raskelt see haigus inimesi tabas – kas raskelt või kergekujuliselt, nagu oleks ja poleks ka. Kergete nähtuste puhul saavad nad ka ju mingi kaitse. Ainuke asi, et püsi rahulikult kodus. Palju hullem on ju nagu see perekond tuntud telenägu Sven Soiveri lugu, kui terve pere pärast vaktsineerimist haigestus ikkagi ja nagu ta teatas, et läheb järjest hullemaks-ilma toeta ei jaksa pikalt seista.

Jep
3 aastat tagasi
Reply to  protsent

Jah,väga õige. Egas kõik positiivsed testid ei tähenda haigestunut. See test võib ju ka näidata juba läbipõdenut või siis tõesti viirusekandjat, aga mitte sada protsenti haiget. Täpsema teadmise nn hullust olukorras saab, kui vaadata haiglaravi vajavate numbreid ja surmasid. Kas need on kasvu või langustrendis.