Viirus ei ole parvlaevadel seni haiguskollet tekitanud

BNS

Virtsu sadam. Arhiiv

Mandri ja saarte vahel laevaliiklust korraldava TS Laevade teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla kinnitusel on koroonaviiruse levik kontrolli all ja sõidugraafikuid ei mõjuta.

“Hetkel ei ole rohkem keegi meie laevaperede liikmetest koroonasse haigestunud,” ütles Metsla Saarte Häälele.

Ta kinnitas, et laevadel töötavad inimesed kasutavad kõiki vajalikke ohutusmeetmeid (igapäevane tervise jälgimine, kaitsemaskid, hoolikas desinfitseerimine ja meeskonnasisene hajutatus), et vältida nakkuse saamist.

“Oleme ka soovitanud kõikidel töötajatel 48 tundi enne oma töövahetuse algust teha Covid-19 test, et tuvastada ka nähtudeta juhtumid võimalikult vara,” sõnas Metsla. “Kui haigusjuhtude arv peaks suurenema, reageerime kohe ja püüame tagada reisijate ja töötajate turvalisuse nii, et see mõjutaks laevade sõidugraafikuid võimalikult vähe.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments