Madal veetase takistab raskete sõidukite vedu väikesaarte liinidel

BNS

Parvlaevad Tiiu ja Ormsö. Madala veetaseme tõttu on häiritud Vormsi liini liiklus. Foto: Urmas Lauri

Madal veetase häirib alanud nädalal raskete sõidukite vedu väikesaarte laevaliinidel.

Alates esmaspäevast võib seoses madala veetasemega esineda häireid raskeveokite ja busside üleveol Sviby-Rohuküla liinil reisiparvlaevaga Ormsö. Busside ja raskeveokite ülevedu ei teostata, kui veetase on madalam kui -40 sentimeetrit. Betooniveokite ülevedu ei teostata, kui veetase on madalam kui -30 sentimeetrit. Esmaspäeva hommikul on veetase -37 sentimeetrit.

Manilaiu liinil ei teosta reisiparvlaev Kihnu Virve esmaspäeval üle 10 tonni kaaluvate sõidukite ülevedu ning sama piirang kehtib ka Kihnu liinil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments