Läänemaale lisandus kuus koroonaviirusega nakatunut (täiendatud 11.26)

Haapsalu koroonatestimispunkt. Foto: Arvo Tarmula
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 6116 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 733 ehk 12% testide koguarvust. Läänemaale lisandus kuus koroonaviirusega nakatunut.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 393 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 296 on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 193, Pärnumaale 28 ja Tartumaale 21 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Raplamaale lisandus 19, Järvamaale ja Lääne-Virumaale 12 ning Võrumaale ja Jõgevamaale  üheksa uut positiivset testi tulemust. Läänemaale ja Valgamaale lisandus kuus  ja Viljandimaale viis uut nakatunut. Põlvamaale laekus ööpäeva jooksul neli ning Saaremaale ja Hiiumaale  kaks positiivset koroonaviiruse testi. 12 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 491,88. Läänemaal on see näit 196.

17. detsembri hommikuse seisuga viibib haiglas 321 COVID-19 patsienti, juhitaval hingamisel on 16 patsienti. Ööpäeva jooksul suri neli koroonaviirusega nakatunud inimest – 67-aastane mees, 75-aastane mees, 80-aastane naine ja 94-aastane naine. Kokku on Eestis surnud 164 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi
3 aastat tagasi

Väga õige Georg!

Kell juba palju....
3 aastat tagasi

Kuhu nüüd täna Juhkami kommentaarid jäävad?

Georg
3 aastat tagasi

Valitsuse kommunikatsioon on tõesti vahest ikka väga segane ja ka vastukäiv, ning see tekitab meis nördimust ja protesti soovi. Kuid see viirus puudutab meid kõiki, olgu siis kaudselt või otseselt. Ehk siis, käitume vastavalt teadlaste soovitustele ja kasutame kõiki meetmeid, et me seda viirust ise ei saaks, ega ka soovimatult teistele edasi ei annaks. Pagan küll, olukorras, kus me täna oleme jalutavad ikka veel suhteliselt paljud mööda kaubanduskeskust ilma maskita. Jah, see mask üksi ei kaitse, aga selle mitte kandmine on ka mingi vastutustundetu protest. Meid siin Läänemaal on selle viiruse eest osaliselt kaitsnud saatus, kuid enamalt ikka inimeste käitumine.… Loe rohkem »

2. kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Georg

Sinu jutt valitsuse kommunikatsioonist on veel segasem, kui see kommunikatsioon. 🙂

Georg
3 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

No seda parem 🙂

Valdo
3 aastat tagasi
Reply to  Georg

Nüüd on Georgis tekkinud varjatud viha. Lugupeetud kaaslinlased, need kes kardavad soovitan jääda eneseisolatsiooni. Tellige kaup koju, selleks on tehtud ju kõik. Mina soovitan nautida jõule ja soovin teile kõigile inimestele rahu südamesse.