Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu (täiendatud 15.34)

Haapsalu koroonatestimispunkt. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu koroonatestimispunkt. Foto: Arvo Tarmula

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2 917 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 248. Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu.

Terviseameti Lääne regiooni juhi Kadri Juhkami sõnul on tegemist eaka naisega, kes sai oma nakatumisest teada teistel põhjustel haiglasse minnes. Nakatunul sümptomeid ei ole.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 124 inimesel. Harjumaa uutest juhtumitest 99 on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 51 ning Tartumaale 30 uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise testi tulemust. Lääne-Virumaale lisandus 13 uut nakatunut. Pärnu-, Rapla- ja Võrumaale lisandus viis uut positiivset testi tulemust. Järvamaale ja Põlvamaale lisandus kolm positiivset juhtu. Saaremaale lisandus kaks uut positiivset testi tulemust. Jõgeva-, Lääne- ja Valgamaale lisandus üks positiivne tulemus. Nelja positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 396,62. Läänemaal on see number 185,9. Läänemaast kõrgem haigestumus viimse kahe nädala jooksul 100 000 elaniku on Viljandimaal (216,6), Võrumaal (257), Põlvamaal (284), Tartumaal (334,6), Harjumaal (434,2) ja Ida-Virumaal (978,7).

7. detsembri hommikuse seisuga viibib haiglas 261 COVID-19 patsienti, juhitaval hingamisel on 13 patsienti. Ööpäeva jooksul suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments