Kuidas leida parim autorent Tallinnas?

Autorent võib kasuks tulla meile kõigile erinevates olukordades. Teil võib näiteks vaja minna suuremat ja mahukamat autot, et minna terve perega mõnusale nädalavahetuse reisile. Või kui on ette teada, et ees on pikk teekond, mille jaoks tuleb läbida palju kilomeetreid ning teinekord ka veeta autos mitmeid tunde või isegi päevi, võib eriti mugava auto kasutus tulla suureks abiks.

Selle jaoks tahaksimegi teieni tuua parimad soovitused, mille läbi saate otsustada parima valiku kasuks. On mitmeid asju, mida peaksite meeles pidama, et leida just parim autorent Tallinnas või ükskõik kus mujal ringi reisides.

Parima pakkumise leidmine

Kõige lihtsam ja odavam viis rendiauto broneerimiseks võib olla läbi interneti otsingute. On tõsi, et selle jaoks pole olemas ühte kuldreeglit, kuid kui soovite näiteks broneerida auto Tallinnas, piisabki Google-sse kirjutatud otsingusõnast “autorent Tallinnas”.

Läbi interneti otsingute saate kindlasti palju tulemusi, mis on hea, kuna see on kiireim viis erinevaid hindu võrrelda ning vajadusel saate ka kohe broneeringu sooritada.

Nii nagu ka näiteks lennupiletite puhul, võivad ka hinnakujunduse määratleda paljud tegurid. Hinnad võivad varieeruda sõltuvalt näiteks sellest, kas auto võtmine toimub lennujaamas, teie enda naabruskonnas, nädala sees või hilisel kellaajal.

Ettemakstud autorent ei ole alati parim

Pole üllatav, et ettemakstud autorendid on tavaliselt palju odavamad kui tavaline kohapeal makstud broneering. Kuid peaksite teadma, et ettemakstud broneeringute puhul ei ole teie broneering tavaliselt paindlik, mis tähendab, et kui teie plaanid peaksid muutuma, ei saa te ilma lisamakseteta broneeringus muutusi teha.

Vältige lennujaamast rentimist

Kui olete autot otsimas lennujaama autorendifirmadelt, siis enamasti on teada, et teil on seda kindlasti ja kohe vaja, sellepärast teavad ka pakkujad, et nad saavad selle eest rohkem küsida.

Samas võib olla palju odavam broneerida samas rajoonis (või lennujaama lähistel), mitte otse lennujaamas. Mõnikord on isegi odavam broneerida auto ükskõik millise rendifirma läbi samas rajoonis ja seejärel lihtsalt taksoga broneeritud kohta sõita.

Rentige auto sobiva krediitkaardiga

Kindlustus pole asi, mille eest enamik autorentijaid peaks maksma. Tänapäeval on üldteada, et enamik reisikrediitkaarte pakub kindlustust autorendi jaoks, kui teile ei pakuta seda otse rendifirma poolt.

Autorendi krediitkaardile panemisel on kõige olulisem meeles pidada, et enamik krediitkaarte nõuab, et rentnik keelduks kõigist võimalikest kindlustusvormidest – ka sellest, mida teile letil pakutakse. Et autokindlustus oleks kehtiv, tuleb kõik teha sama kaardiga.

Läbi krediitkaardi kindlustamise on võimalik isegi kokku hoida. Mõnikord võib kindlustuse lisamine rendihinnale hõlpsasti kogu summa kahekordistada.

Võimaluse korral kasutage sama rendifirmat

Kui teil on võimalus, valige sama rendifirma, mida olete ka juba eelnevalt kasutanud. Esiteks teeb see kogu protsessi lihtsamaks, kuna juba teate ette, millised on vastava firma nõuded. Kuid parimaks kasuks võib olla soodustuste saamine. Olenevalt firmast võite leida pakkumisi, kus rendifirma pakub teile soodustusi kui rendite uuesti läbi sama firma läbi.

Mitmel juhul on selline informatsioon saadaval ka internetis, kuid kui te ei leia midagi vastavat, küsige julgelt, kas rendifirma saaks teile teha ka soodustuse, kuna valite alati sama firma.

Reisipaketid võivad tulla kasuks

Kui olete autot rentimas oma kodulinnas, siis ei pruugi teid reisipaketid nii palju huvitada. Kui aga olete broneerimas ka muid teenuseid või pileteid, näiteks lennupileteid, pakutakse eriti soodsaid pakkumisi ka otse selliste teenuste veebilehtedel.

Sellised pakkumised tulenevad firmade vahelisest koostööst, mille tulemuseks võite vahel leida isegi soodsama pakkumise, kui autot rentides otse rendifirma kaudu. Otsige alati selliseid pakkumisi, sest tänapäeval teevad enamus firmasid omavahelist koostööd.

Lõppkokkuvõttes on kõik alati lihtsam, kui teil on olnud võimalus end autorendiks ette valmistada. Nii saate esmalt otsida ning siis võrrelda erinevaid pakkumisi. Kaaluge, milline variant on parim just teie jaoks ning tänu heale ettevalmistusele saate läbida nii broneeringu- kui kogu rendiprotsessi võimalikult kiiresti.

Kui aga kõik käib “lennu pealt” nagu tänapäevane kiire elutempo, siis hoidke meeles siin kirjas olevaid nõuandeid, et leida parim ja soodsaim pakkumine autorendiks.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments