Jalgpallihalli projekteerib Esprii OÜ

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linnapea Urmas Sukles, treener Aavo Tomingas ja Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid tulevase jalgpallihalli koha peal. Arvo Tarmula

Haapsalu jalgpallihalli projekteerimishanke võitis firma Esprii OÜ, kes peaks eelprojekti valmis saama jaanuari alguseks.

Haapsalu linnavalitsuse linnavara spetsialisti Madis Raudsepa sõnul osales hankel kaks pakkujat – kui Esprii pakkumus oli 28 000 eurot, siis teise pakkuja oma ligi poole kallim, umbes 50 000 eurot. „28 000 eurot oli üsna oodatav summa ja ka reaalne,” ütles ta.

Raudsepa sõnul on sama firma projekteerimas ka Tartu jalgpallihalli. „Esimesel kohtumisel tundus, et nad on teema endale päris hästi selgeks teinud,” ütles ta. Raudsepp lisas, et Esprii projekteerib väljaku kõik osad peale kupli.

Põhiprojekti tegemiseks on firmal aega kolm kuud, eelprojekt peab valmis olema 10. jaanuariks. „Praegu oleme halli rajamisega graafikus,” ütles Raudsepp.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Agu
3 aastat tagasi

Millest selline pakkujate suur vahe tuleb?