1

Galerii: noored korraldasid Haapsalus laada

Lääne Elu

info@le.ee

Noorte korraldatud laat Haapsalu veetorni ees. Arvo Tarmula

Pühapäeval korraldasid noored Haapsalus laada. Ettevõtliku päeva raames sai soetada Läänemaa õpilasfirmade tooteid – kellasid, ehteid, kandekotte jm.

Haapsalu kultuurimaja galeriis olnud näitus Läänemaa noortekeskuste ja SA Läänemaa ühisprojekti käigus valminud piparkookidest kolis samuti veetorni juurde ja piparkoogid pandi müüki. Laadal oli avatud Haapsalu noortekeskuse ühepäevakohvik.

Ettevõtliku päeva laadad olid täna ka Ristil, Paliveres ja Taeblas.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Postimees
Postimees

Maski kandmise kohustus ja 2+2 reegel juuu

wpDiscuz