14

Riigijuhtide pöördumine: proovime nii, et keelde ja käske oleks võimalikult vähe

Lääne Elu

info@le.ee

President Kersti Kaljulaid, peminister Jüri Ratas ja riigikogu esimees Henn Põlluaas tegid ühise videopöördumise, kus tuletavad rahvale meelde koroonaviiruse ennetamist, et riiki ei peaks uuesti kinni panema, nagu kevadel.

Nad paluvad kanda maski, pesta käsi, hoida vahemaad, peod edasi lükata ja tõbisena kodus püsida.

„Proovime seekord nii, et keelde ja käske oleks võimalikult vähe,” ütlesid riigijuhid videos.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Seen
Seen

Kui teemaks oli pankadelt pensionifondide raha tagasi võtmine, siis kõlbas küll käskude ja keeldudega vehkida ning veel kohtusse minna? Mis siis nüüd juhtus? Tegelikult on tore, kui president jõudis järeldusele, et demokraatias on parem kui inimesed võivad saada oma rahaasjadega hakkama ilma käskude ja keeldudeta.

Covid
Covid

Kehtestage kodanikupalk ja olemegi kodus.Me kõik vajame kindlustunnet ka homse ees.Ma saan aru ,et see kõik on vajalik aga kuidas toime tulla kodus istudes ,sellest ma kallid riigijuhid aru ei saa!

eem
eem

kehtestage!? Laenuga? Ma arvan, et kaka ja sotsid lõpetavad siis küll kuskil psühhoravilas, kui valitsus sellise ettepanekuga välja tuleb.Aga tegelikult polegi nii paha mõte, vahendeid litsalt pole, laen ainuke asi, mida kõik riigid üle ilma tarbivad.

Jansa
Jansa

Unustage muinasjutud laenudest. Kodanikupalga jaoks pole mingit laenu vaja võtta, hoopis riiki õhemaks lihvida igasuguste sotsiaalabibürokraatide võrra. Parem toetage Euroopa kodanikualgatust tingimusteta põhisissetuleku kasutuselevõtuks. https://sign.eci-ubi.eu

Ei no mida
Ei no mida

Mulle on tekkinud tunne, et “riigijuhtidel” on tekkinud illusioon, et meie oleme nende teenistuses, mitte vastupidi.

Valdo
Valdo

Meeldiv kuulda, kuidas riigi esikolmik kutsub inimesi teatlikult ülesse tervist kahjustava käitumise juurde. Lugupeetud riigijuhid, enne kui inimesi hirmutama hakkate palun mõelge järgmist. Sööma peab inimene iga päev, kahjuks ei saa paljud täna seda endale lubada. Kevadel lasite majanduse oma hirmudega põhja ja nüüd pole Eesti inimesed võimelised enam maske ega toitu ostma. Juhul kui soovite viirust piirata, siis jagage kaupluse uste peal maske. lahkudes peaks olema võimalik need tagastada ja utiliseerida.
Päikst kõigile.

viloloog
viloloog

Olge hea ja rääkige ikka enda eest!

Nojah
Nojah

Jürkat oleks veel kuulanud, lahe sell. Tahaks kohe maski kanda isegi ja käsi pesta ka, aa millegipärast Kaljulaid ärritab ükskõik mis teemal ka sõna võtab. EI tea, lihtsalt tekitab kohe trotsi ja hinges tundub, et anarhia on parim valik.

K.S.
K.S.

Jah, selle Kaljuranna asemel oleks võind mõni Helme olla…

maainimene
maainimene

Esiteks ei olnud see Kaljurand vaid meie president Kersti Kaljulaid ja meil on tark ning inteligentne president.Oskab keeli ja jagab paljusid teemasid ,mida peetakse nn. meeste pärusmaaks.
Hoidu sellise õnnetuse eest nagu seda on HELME nIIPALJU JANTI JA LABASUSI POLE MEIE RIIGIS VEEL SIIANI OLNUD KUI VIIMASED POOLTEIST AASTAT. kAHJU.

Rita
Rita

Õnneks ei ole Kaljurand president

Agu
Agu

Hoia jumal eestimaad, et sellist asja mitte kunagi ei juhtuks ka!!!!!!

K.S.
K.S.

Ometi juhtus ju nii, et kaljulaid sai presidendiks… Mis ma öelda tahtsin, vahet pole kas kaljulaid või Kaljurand, ühed sotsiaalreformistlikud t.prad mõlemad…Olgu siis kasvõi Helmed…

Nojah
Nojah

…kas just Helme. Mõned inimesed lähevad kuidagi närviliseks, kui Helmet kuulavad, nagu mina seda kaljulaidi kuulates lähen. Mõni neutreaalne, nagu Jüri, räägib oma jutu ära ja keegi ei oska isegi pahandada ega rõõmustada, professionaal ma ütlen.

wpDiscuz