Lääne-Nigula valmistab ette kergliiklusteede projekte

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Teeehitus. Arvo Tarmula

Teeehitus. Arvo Tarmula

Lääne-Nigula vald on ette võtnud kergliiklusteede projektide ettevalmistamise, et need uute rahastusvõimaluste tekkimisel käiku lasta.

Läinud nädalal said Rannnaküla–Keila maantee ääres elavad Saunja ja Kärbla küla maaomanikud vallavalitsuselt kirja, kus paluti kooskõlastust Räägu–Rannaküla kergliiklustee alla jäävate maade kasutamiseks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enriko
3 aastat tagasi

Võin omal nahal kogenuna kinnitada, et kergliiklustee Linnamäe ja Ristini oleks täitsa arvestatav alternatiiv ühistranspordile või eraautole. Haapsalust kuni Rannaküla teeristini ei märkagi jalgrattal vahemaa läbimist. Tasasel asfaldil on väga kerge sõita. Elektrijalgratas muudaks liikemise peaaegu sama tõhusaks nagu bussisõidu (elektrimootori alternatiiviks sobib võimalikult kerge käigu ja tasaste rehvidega tavajalgratas). Kusjuures riietus päästab praktiliselt igast hullust ilmast. Hingavad vihmakindlad kvaliteetjakid ja -püksid on hetkel Nurme vabriku poes lõpumüügil. Kiirustage, seltsimehed unetud!

to kodanik
3 aastat tagasi

aga miks mitte Ristile ja Kullamaale, millal on sinnakanti rattateid loota?

Kodanik
3 aastat tagasi

See oleks küll tore, kui Haapsalust saaks jalutada või rattaga sõita Linnamäele.

teine
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

…ja Taeblasse.