Politsei saatis Haapsalu linnale kirja võimalikust alkoholi müügi piirangu rikkumisest

Endise majapidamiskaupade poe aknad on linadega kaetud, et juhuslikud uudistajad peopaigas toimuvat ei näeks. Arvo Tarmula
Endise majapidamiskaupade poe aknad on kardinatega kaetud, et varastel ei oleks ahvatlusi. Arvo Tarmula

31. oktoobril kella 1.30 ajal sai politsei teate, et öölokaalist Ruum kostub valju muusikat, kohale sõitnud patrull palus muusika vaiksemaks keerata ja märkas, et pärast südaööd, kui algas alkoholimüügi piirang, valati jätkuvalt välja alkoholi.

Haapsalu politsei kirjutas võimaliku alkoholi müügi piirangu rikkumise tõttu Haapsalu linnale kirja, milles juhib sellele tähelepanu. „Valitsuse korraldusega on kehtestatud alkoholi müügi piirang, millega on keelatud alkohoolset jooki müüa kell 00.00 kuni 10.00. 31.10.2020 oli lõbustusasutus Ruum avatud kuni 03.00. Kohal käinud politseiametnikele väideti, et kliendid ostsid alkoholi ära enne kella 00.00 ja nüüd valatakse ainult välja,” seisab politsei saadetud kirjas.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus ütles, et linn on kirja kätte saanud ja menetlevad seda. Mida võimalike rikkujatega ette võetakse, Parbus veel öelda ei osanud.

Ruumi üks omanikest Hardi-Mikk Meitern ütles varem Lääne Elule, et nad teevad pärast südaööd baaris heategevust ehk pakuvad inimestele kohta, kus olla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments