Härma: jõuludeks me nakatumiste langust ei näe

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Terviseameti peadirektori asetäitja Mari-Anne Härma ütles ETV saates „Esimene stuudio”, et jõuludeks kindlasti Eestis koroonaviirusesse nakatumiste arvu langust näha ei ole. Ta soovitas juba praegu hakata jõulupidusid tühistama.

„Kui me täna haigusele paneme piirangud või saame mingi olulise pidurduse hetkel, siis meil läheb endiselt kolm kuni neli nädalat kui haigestumine jätkab kasvu, et ta siis jõuaks stabiliseerumiseni ja hakkaks langema. Jõulud kindlasti ei ole see periood, kus me haigestumise langust oluliselt näeme,” lausus Härma.

Jõulupidusid oleks Härma sõnul juba praegu tark tühistama hakata.

Härma rääkis, et terviseametit teeb murelikuks olukord Tallinnas ja Harjumaal, aga üle-eestiliselt olukord veel nii halb ei ole.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kati
2 aastat tagasi

Kõik üldjõulupeod tuleb tühistada, tervis on kõige tähtsam. Ja üldse oma kodus perega peetud pühad on kõige armsamad ja kaunimad ja jäävad kauaks meelde.