Ööpäevaga lisandus 131 positiivset koroonatesti

BNS

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2198 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, millest 131 ehk kuue protsendi testi tulemus osutus positiivseks.

Läänemaale uusi nakatunuid ei lisandunud. Ööpäevaga testiti 54 läänlast.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 95 inimesel. Ida-Virumaale lisandus kaheksa, Tartumaale kuus ja Pärnumaale neli uut nakatunut. Järvamaale ja Põlvamaale lisandus kolm ja Hiiumaale kaks positiivset testitulemust. Jõgevamaale, Raplamaale, Valgamaale, Viljandimaale ja Võrumaale lisandus üks positiivne tulemus.

Viie positiivse testi tulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht. Reeglina on sellisel juhul tegemist välismaalastega.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 91,65 ning positiivsete tulemuste osakaal tehtud testidest 5,3 protsenti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments