0

Läänemaa koolid pälvisid ettevõtliku kooli konkursil üllataja tiitli

Lääne Elu

info@le.ee

Viigi kooli etendus „Vapper Keefir”. Arvo Tarmula

Täna selgusid Haridusprogrammi Ettevõtlik Kool edulugude konkursi „Õppimine on põnev!“ laureaadid.

Parimad lood kuulutati välja neljas kategoorias virtuaalsel hariduskonverentsil „Ennast juhtiv ja väärtust loov noor ei ole imeloom!“. Konkursi eriauhind ehk üllatajate kategoorias pälvisid tunnustuse Haapsalu Viigi kooli projekt „Vapper Keefir“ ja Noarootsi kooli „Projektõpe Noarootsi kooli“ edulugu.

Ettevõtliku Kooli arendusjuhi Heidi Uustalu sõnul on märkamine ja tunnustamine äärmiselt oluline. „See on suur kiitus meie kõikidele haridusasutustele, õpetajatele ja noortele, kes õppetöö käigus või ka selle välisel ajal viivad ellu märkimisväärseid algatusi, mis edendavad meie kõigi ettevõtlikkust,“ lisas Uustalu. Tänavusele edulugude konkursile esitati kokku 111 edulugu, millest valis eelnevalt kokku kutsutud komisjon välja 12 parimat. Uustalu sõnul näitavad rohked edulood seda kui ettevõtlikud ja põnevate ideedega on meie noored kui ka kõik haridustöötajad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz